Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een Microsoft ISATAP Adapter ?
Als nieuwe internetwerk normen ontstaan ​​, kunnen bedrijven vinden het moeilijk en kostbaar om de infrastructuur te verbeteren met het oog op de naleving van de nieuwe normen. Om bedrijven soepel te houden , zullen de meeste normen toestaan ​​zorgen voor een overgangsperiode waarin de bestaande technologie kan werken in combinatie met de nieuwe norm . Aangezien de tenuitvoerlegging van IPv6 netwerken voorgedaan , Microsoft ontwikkelde een interface genaamd de Intra - terrein Automatic Tunnel Addressing Protocol , of ISATAP , te helpen bij de overgang tussen de bestaande IPv4- netwerken om de nieuwe IPv6-netwerken te vergemakkelijken . Geschiedenis

Het IPv4 -systeem
had bijna geen netwerkadres ruimten , dat ertoe noopt de uitbreiding van het internet standaard, die met de ontwikkeling van IPv6 kwam . Om de verandering tegemoet te komen, ontwikkelde Microsoft de ISATAP -interface om IPv4- afhankelijke netwerken te blijven gebruiken onderdelen van IPv4- adressering via IPv6 -infrastructuur .
Hoe het werkt

ISATAP -interface zorgt voor een IPv6- netwerkadres van een IPv4-adres , wat resulteert in een dual - stack knooppunt . Dit knooppunt ziet het IPv6-netwerk als een link laag voor IPv4 en laat het netwerk van de onderneming om IPv4-pakketten doorgeven via het IPv6-netwerk . De ISATAP -interface vraagt ​​ook de domeinnaam server , of DNS , op een mogelijke lijst routers bouwen en onderhouden van een levensvatbare IPv6-netwerk waarmee het oude IPv4-netwerk kan communiceren .
Adres Formats < br >

IPv4-adressen
gebruik van een vier - byte , 32 -bits structuur voor multicast , private en publieke netwerken . De Microsoft ISATAP bedt deze vier - byte -adres in een vijf - octet , 64 - bits header bekend als EUI - 64 . Zo'n adres zorgt voor achterwaartse compatibiliteit met legacy IPv4 systemen , resulterend in dual - gestapelde knooppunten die u altijd een route tussen IPv4-en IPv6 -netwerken .
Platforms

Ondersteunde De Microsoft ISATAP interface ondersteunt de meeste Windows-besturingssystemen , waaronder versies van Windows XP , Windows Vista , Windows 7 , Windows Server 2008 en Windows Mobile . Microsoft heeft ook geïmplementeerd ondersteuning van de ISATAP voor de Linux en Cisco internetwerk besturingssystemen .
Nadelen

Met de ontwikkeling van ISATAP , beveiligingsproblemen die in IPv4 -netwerken bestonden verder te bestaan ​​met de nieuwe IPv6 standaard , zoals de bron -adres spoofing .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe Network twee computers Kaa…
·Hoe te Group Policies Override…
·Hoe maak je een fotokopieerapp…
·Hoe maak je een virtuele XP- c…
·Wat zijn MTU -instellingen ? 
·Hoe de Wireline Netwerk Proble…
·Hoe je Active Sync op Exchange…
·How to Get Past een beheerders…
·Hoe het opzetten van een Spann…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een 3G Laptop Aircard Gebrui…
·Wat is een OSPF Routing Protocol ? 
·Sub Network Dependent Convergence Protoc…
·Uitzending Authentication Protocol 
·Hoe maak je een Ethernet- kaart te insta…
·DIY : Remote Start 
·Hoe een Hacker Catch 
·Wat is Data Transfer ? 
·Reverse Proxy Rules 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com