Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat zijn MTU -instellingen ?
" MTU " staat voor " Maximum Transmission Unit . " Dit is het maximum aantal bytes van een netwerk voor de lengte van een datapakket te accepteren . De MTU van het verzenden van het netwerk een pakket mag niet zijn om alle van de netwerken die pakket heeft te steken om zijn bestemming te bereiken aanvaardbaar . Datapakketten

gegevens en berichten
reizen over netwerken en het internet in een structuur heet een packet . De data kan worden opgedeeld in segmenten om naar de bestemming is omdat er meer gegevens dan in een pakket van de lengte bepaald door de MTU netwerken zijn. De data segment heeft minder dan de MTU , omdat het pakket bevat ook een aantal headers . Headers bevatten adresgegevens voor het pakket en ook de gegevens binnen het pakket lichaam beschrijven . Het aantal en de grootte van de koppen op een pakket is afhankelijk van de applicatie-eisen van het verzenden van het programma . Echter zullen er ten minste twee headers : een transportkop en een IP- header . Het transport protocol assembleert het pakket . Het IP header wordt bepaald door de Internet Protocol , die adresnotatie voor computers aangesloten op het internet , de zogenaamde IP -adres regelt . Het IP- header bevat de bron en de bestemming adressen voor het pakket .
Fragmentatie

De afzender van een pakket niet kan dicteren welke route dat pakket zal nemen . Zelfs de router op het netwerk van de afzender niet weet welke weg het pakket zal volgen . Het kiest alleen de eerste hop van de reis van het pakketje . De volgende router het pakket ontvangt dan bepaalt positie naast stuurt het pakket en zo verder tot het pakket zijn bestemming heeft bereikt . Een van de routers in de keten , kan voor een netwerk met een MTU kleiner dan de grootte van het packet . Zal breken het pakket in kleinere pakketten onder de MTU , zodat de gegevens kunnen verder zijn reis . Dit proces heet fragmentatie . Het pakket blijft versnipperd tot hij zijn bestemming bereikt .
IP Headers

Een vlag in de IP header bepaalt of ontvangers van het pakket mogen fragment de packet . Als de fragmentatie vlag verbiedt fragmentatie , zal de router niet doorgeven op het pakje . Het daalt het pakket en geeft een foutmelding terug naar de afzender van het pakket .
Change MTU instellingen

De MTU instellingen
worden opgeslagen in het register van een computer , zodat Windows gebruikers nodig hebben om de Regedit Utility gebruiken om het te veranderen . De registervermelding heet REG_DWORD . De waarde hangt af van het type verbinding de computer gebruikt om het internet . Windows heeft een standaard MTU voor verschillende types Internet -verbinding en zal de MTU negeren in het register als het groter is dan de standaard . Voorkeur van de gebruiker wordt alleen toegepast als het kleiner is dan de standaard MTU gebruikt door Windows voor elk type verbinding .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te Vs Bridge . Deel een PS…
·Hoe het opzetten van een LAN- …
·Hoe je IP- adressen zoeken voo…
·Wat Hardware Devices worden me…
·Hoe het opzetten van een SMC M…
·Hoe Set Up een Time Server 
·Hoe maak je een LAN Game Netwo…
·Hoe het opzetten van de Routin…
·Hoe maak je een LAN- netwerkve…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem vi…
·Apple Compatible Routers 
·Hoe te NETGEAR die niet zal verbinding 
·Hoe maak je een Netgear Firewall gebruik…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless G USB Ad…
·Hoe krijg ik Laptops op Wireless aan de …
·Lijst van VPN Software 
·Gemakkelijkste manier om uw IP- adres te…
·Verbinding maken met de Road Runner inte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com