Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Definitie van Broadband Access
Breedband is high - speed internet toegang die gebruik maakt van een telefoonlijn om verbinding met het internet . Breedbandtoegang stelt gebruikers in staat om verbinding te maken met internet bij hogere snelheden dan een standaard 56k modem of access dial - up . Met behulp van breedbandtoegang vereist het gebruik van een breedband modem , die vele breedband en internet service providers zullen zijn met hun service plan. Functie

Om verbinding te zijn breedbandtoegang dienst , moet de gebruiker over een netwerkkaart op zijn pc geïnstalleerd . De netwerkkaart is aangesloten op het moederbord van de computer en kan de breedbandverbinding Internet . Het modem dat wordt gekozen is rechtstreeks aangesloten op deze kaart door middel van een kabel . De modem en de netwerkkaart communiceren met elkaar om de breedband internet service te bieden .
Eigenschappen

Om breedbandtoegang te ontvangen , zijn de gebruikers verplicht om een ​​breedbandverbinding te gebruiken modem . Omdat veel mensen zijn het selecteren van breedbandtoegang , modems zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen . Modems kunnen worden gekocht bij veel computerwinkels of zelfs winkels als Wal - mart . Bij het aansluiten van nieuwe breedbanddiensten , zullen veel providers onder meer de modem , zonder extra kosten of het modem kan ook worden aangeschaft via de dienstverlener tegen redelijke prijzen .
Types

Breedband toegang wordt aangeboden in vele soorten . Gebruikers kunnen Services Digital Network ( ISDN ) toegang die een langzamere type verbinding met een snelheid van ongeveer 128 kbps biedt zijn geïntegreerd . Gebruikers die niet verwachten dat veel bestanden meestal downloaden kiezen voor dit soort breedband . Dit type is meestal goedkoper en biedt de gebruikers een hogere snelheid dan dial - up internetverbinding. Asymmetric Digital Subscriber Line ( ADSL ) toegang is sneller ( 10 tien keer sneller dan dial - up ) en heeft de voorkeur van internetgebruikers . Het verdient de voorkeur , omdat gebruikers die veel bestanden downloaden kan doen in een veel sneller tempo . ADSL kunnen gebruikers

Breedband toegang
voorzien van een efficiënte snelheid voor het downloaden en uploaden van bestanden en Symmetric DSL ( SDSL ) kan tot 15Mbps voor bestanden downloaden en uploaden .
Effecten verbonden door een gebruiker telefoonlijn , maar is het niet interfereert met de telefoonverbinding . Wanneer de dienst wordt aangesloten , zal de dienstverlener filters aan te leggen op de telefoon stopcontact om de interferentie te blokkeren . Zonder het gebruik van filters , kunnen gebruikers storing of statisch in de lijn ondervinden als andere randapparatuur worden geïnstalleerd als een fax waarin de telefoonlijn gebruikt om verbinding te maken .
Waarschuwing

Hoewel de meeste modems aan de netwerkkaart zijn aangesloten op de computer , hebben gebruikers ook de mogelijkheid van het kopen van een USB-modem die kan aansluiten op de USB-poort op de computer van de gebruiker . Dit type modem , indien gebruikt , kan mogelijk werken bij lagere snelheden als gevolg van conflicten met andere operationele USB-apparaten , zoals een printer .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·HomeNet Manager vs Network Mag…
·Hoe te openen een netwerk op e…
·Wat zijn de gevolgen voor de p…
·Hoe kan ik Instant Messages Me…
·Hoe de inhoud van een Google S…
·High - speed Internet Tools 
·Verwijderen van een bestaande …
·Hoe het opzetten van snelle ve…
·Wat zijn de tools voor Interne…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe te Sky Broadband gebruiken Wirelessl…
Hoe Hook Up een draadloze router aan Ver…
Hoe Hook Up Verizon Broadband een Router…
  Netwerken Articles
·Hoe je je draadloze verbinding Problemen…
·Crossover Cable instructies 
·Hoe je dit bestand gebruiken : . WRT54GV…
·Wat is een ingebouwde 10/100 Base - T Et…
·Redenen voor het ontvangen van een lage …
·Hoe maak je een router gebruiken Met een…
·Hoe je computers die zich op 2 verschill…
·Wat zijn de voordelen van het werken in …
·Hoe kan ik Windows XP Network File Shari…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com