Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe je computers die zich op 2 verschillende subnets
subnetwerken of subnetten , zijn gemaakt door het nemen van een prive-adres bereik en verdelen in verschillende aparte netwerken met behulp van een subnetmasker Connect . Dergelijke verdeling wordt vaak gebruikt in grote bedrijven te helpen netwerkbeheerders verdelen toegang tussen verschillende gevoelige , netwerkbronnen . Computers die zich op verschillende subnetten kan nodig zijn om rechtstreeks te communiceren met elkaar . Verwezenlijking van dit vereist dat de twee machines zijn aangesloten op een router , welke informatie kan worden verzonden gebaseerd op routeerbare IP -adressen . Wat je
router of switch routeerbaar
Computer
Ethernet of console -kabel
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de computers op het netwerk . Ervoor te zorgen dat elke verbinding bereikt uiteindelijk een router of een switch routeerbaar . Kopen van 2

Sluit de routers aan elkaar . Deze stap is alleen nodig als de twee afzonderlijke subnetten zijn verbonden met twee fysiek afzonderlijke routers . Als de twee routers hebben geen beschikbare opspoorbaar interace , moeten zij worden aangesloten op een derde interim "kern " router , ontworpen voor het hanteren routing tussen de andere routers en alles buiten deze netwerken .
< Br > 3

inschakelen van een routing protocol router elk subnet 's . Opties omvatten Routing Information Protocol ( RIP ) , Open Shortest Path First ( OSPF ) of , op Cisco gebaseerde switches , Interior Gateway Routing Protocol ( IGRP ) .
4

Laat tijd voor de routing tabellen te actualiseren . Routing protocollen reclame naar naburige routers de netwerken waaraan ze zijn ze zijn direct verbonden . Op deze manier is elke routers krijgt een foto met netwerken waarmee zij indirect ( dat wil zeggen zij zijn verbonden met een router die is verbonden met een doelnetwerk ) . Wanneer alle direct aangrenzende routers hebben up - to- date informatie over de naburige routers en hun aangesloten netwerken , wordt dit aangeduid als " convergentie ". Hoe complexer het netwerk , hoe langer het duurt voor de convergentie te komen .
5

Log in op een van de computers in een subnet en geeft een trace route commando om de computer op het andere subnet . Dit zal u tonen dat de communicatie goed functioneert en dat de informatie wordt het nemen van de juiste pad ( elke gerouteerd -interface , of " hop , " zal worden vermeld als onderdeel van de route die het pakket kostte ) . Om een traceroute in Windows uit te geven, opent u de opdrachtprompt en typ " tracert [ IP -adres ] " , waarbij [ IP -adres ] is het adres van de computer op de andere subnet .
< br >

Previous: Next:
  routers
·Hoe te Forward poort op een D …
·Hoe kan een persoon Hook Up ee…
·Hoe maak je een Motorola modem…
·Hoe Hook Up draadloos High Spe…
·Hoe te wijzigen mijn Linksys 2…
·Het wijzigen van het NAT- type…
·Hoe Set Up router voor toegang…
·Hoe vindt u de Web -nummer op …
·Wat is DD - WRT Micro ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een subnetmaskernummer 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless Print Se…
·Hoe maak je een Windows Vista traag netw…
·Hoe maak je een CV Transfer Fout in BitK…
·Definitie van een router en hoe het werk…
·De vertrouwensrelatie tussen een compute…
·Hoe te Firewall configureren om te werke…
·Hoe Set Up Thuis netwerken met statische…
·Hoe maak je een breedbandmodem Bestel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com