Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je je draadloze verbinding Problemen
Er is niets meer frustrerend dan het instellen van uw draadloze netwerk thuis en nog steeds niet in staat om verbinding te maken , wat is nog meer frustrerend is dat u uw draadloze verbinding oplossen wanneer de darn ding stekker moet zijn en spelen . Ik heb letterlijk opgezet honderden draadloze netwerken zowel persoonlijk als professioneel , en ik heb ontdekt dat netwerkapparatuur is meestal erg betrouwbaar is en dat de meeste van alle draadloze problemen zijn een probleem met de configuratie . Ik schreef dit artikel voor mensen zonder netwerk achtergrond om hen te helpen oplossen van hun draadloze verbinding . Instructies
1

In elke computer netwerk omgeving , om voor uw pc of laptop te krijgen op het netwerk of internet moet in staat zijn om een adres heet een IP-adres van uw draadloze verbinding te grijpen. Als het niet kan trekken en aan te pakken kun je geen verbinding . Je moet eerst zorgen dat uw internet verbinding is opgesteld door het openen van een opdrachtprompt in Windows ( Windows-toets + R typ CMD in te voeren ) te typen in ping 192.168.1.1 in te voeren . Dit is het adres voor uw draadloze verbinding als u een linksys verbinding . Als u niet weet wat uw adres Google uw vak te maken modelnummer en de term " ip adres " . Kopen van 2

Wanneer u uw adres pingen wat je doet is vragen om een antwoord terug te uw computer . Dit antwoord stelt dat beide apparaten praten . Je moet een soort van antwoord terug te krijgen , als je een "Time-out of de bestemming onbereikbaar ' , dat betekent dat er een breuk in de koppeling communicatie . De eerste stap is om je box te resetten door de stekker of het uitschakelen van de stroombron , probeer dan 4 of 5 minuten later weer aan.
3

Vaak zal ik gebruikers krijgen een uitstekend netwerk signaal maar niet kunnen verbinden . Ze zijn gefrustreerd omdat dit een contra intuïtieve verklaring . Wat deze verklaring zegt is dat je verbinding tot stand is gebracht , maar je hebt niet de juiste toetsen ingevoerd om toegang te krijgen tot het koninkrijk . Het probleem ligt echt in het SSID of WEP-sleutel . De SSID is de naam van uw netwerk en de WEP-sleutel is de geheime sleutel door de netwerkbeheerder ingesteld om de toegang tot uw draadloze netwerk. Voor het instellen van uw WEP- sleutel de link aan de onderkant van het artikel over hoe je een draadloze sleutel instellen . Als een van deze mis zijn , dat betekent dat al is uw verbinding is uitstekend , je key card niet werkt , dus geen toegang hebben , maar hey je verbinding is uitstekend . Lol .
4

Een ander probleem dat vaak voorkomt is dat als je het mee naar huis een laptop van het werk en u problemen verbinding met uw draadloze netwerk , een van twee dingen kunnen het probleem veroorzaken . De eerste is dat je LAN-instellingen zijn geconfigureerd om op uw werk netwerk en niet uw thuisnetwerk en twee van uw draadloze kaart is niet geactiveerd . Om te veranderen van uw LAN-instellingen open uw browser , klik TOOLS - > Internetopties - > Verbindingen - > LAN-instellingen . Vervolgens vinkt u het vakje dat zegt " GEBRUIK proxyserver voor het LAN " . Klik op OK en probeer opnieuw verbinding te maken . Vergeet niet om het opnieuw te controleren wanneer je weer aan het werk . Om te controleren om te zien of uw draadloze netwerkkaart is ingeschakeld , RECHTS op "Deze computer " - > PROPERTIES - > Gereedschap - > Apparaatbeheer. Vanaf daar vind je draadloze netwerkkaart . Als de gehandicapte er een rode X op het zal zijn . In staat te stellen het recht op het pictogram en klik mogelijk .
5

Omwille van de functionaliteit die ik zojuist heb genoemd de meest relevante draadloze netwerken verbinding problemen . Er zijn zoals altijd , veel meer en ik zal proberen om u te voorzien van meer relevante informatie met betrekking tot uw specifieke draadloze netwerk problemen met de links hieronder en schrijven meer artikelen over dit onderwerp in de toekomst . Bericht me als je problemen hebt en ik zal blij zijn om te helpen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een mobiele telefo…
·Hoe te installeren Qwest Wirel…
·How to Set Up een WG602 te wor…
·Hoe de Netgear DG834GT Problem…
·Hoe je draadloze netwerken zoe…
·Hoe Hook Up een tweede compute…
·Wireless Network Audit Control…
·Mobile Application Protocols 
·Hoe te Broadband Access Get op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·DIY : Remote Start 
·Hoe maak je een WEP- sleutel te generere…
·How to Set Up een FiOS Netwerk 
·Hoe maak je een kabelmodem gebruiken voo…
·Hoe u uw Real IP-adres zoeken op Windows…
·Hoe je je eigen Sling Box Make 
·Ethernet naar Serial Conversie 
·Hoe maak je een FTP -server op Debian 
·Internet Grants 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com