Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe de Netgear DG834GT Problemen
Een Netgear DG834GT is een combinatie ADSL2 + DSL -modem en de draadloze router , dat het mogelijk maakt meerdere gebruikers een breedbandinternetverbinding delen . Ook kunt u het opzetten van een beveiligd draadloos netwerk en printers met elkaar delen onder gebruikers . Vergelijkbaar met andere Netgear -producten ( en andere merken van draadloze routers ) , het is cross-platform , eenvoudig te configureren met behulp van een standaard webbrowser en in het algemeen plug - and- play direct uit de doos . Wat je nodig hebt
Ethernet RJ - 45 -kabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de hand liggende items eerste . Bevestigen dat het apparaat is ingeschakeld ( de verlichting zal geven aan de macht ) , dat alle kabels goed zijn aangesloten en dat het probleem is het gehele netwerk en niet beperkt tot een enkele gebruiker . Controleer of u bent verbonden met het juiste netwerk , en niet een ander draadloos netwerk dat gebeurt te zijn binnen bereik . Kopen van 2 Vergeet niet om de netadapter controleren .

Herstart het toestel door het loskoppelen van de voeding voor 15 seconden en steek deze opnieuw in Wacht tot de lampjes stoppen met knipperen voordat het testen van het internet met een aangesloten computer . In dit geval is het beter om het te testen met een computer die is bevestigd aan de router in plaats van een op het draadloze netwerk .
3

Controleer de configuratiepagina van het apparaat door de lancering van een web browser en het invoeren van het adres van de router in de URL-balk . Het standaard adres 192.168.0.1 is , de standaard gebruikersnaam is " admin " en het standaardwachtwoord is " password . " Als deze items zijn gewijzigd nadat de router is geïnstalleerd , moet u deze gegevens uit te vinden of reset het toestel naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen zoals beschreven in stap 6 hieronder .
4 Bevestig je hebt ingetoetst in uw gebruikersnaam en wachtwoord correct .

bevestigen dat uw ADSL gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd op de verbinding pagina correct zijn. Mogelijk moet u contact opnemen met uw ISP en uw wachtwoord wordt gewijzigd als u niet kunt vinden ( of onthouden ) uw oorspronkelijke wachtwoord .
5 Test de router met slechts een computer aangesloten op het bent .

Isoleer de DG834GT op uw netwerk door de stekker van een andere hubs , routers of repeaters die in strijd zijn met uw apparaat kunnen zijn . Vervolgens sluit u een computer aan met behulp van een Ethernet-kabel zoals beschreven in stap 2 hierboven . Als dit proces werkt , dan zullen de netwerk nodes men opnieuw in een tijd totdat u het item dat is strijdig met de router vinden .
6

Reset uw router door op de knop " Reset" ( gevonden op de achterkant van het apparaat ) met een pen gedurende 45 seconden terwijl deze is ingeschakeld . Wees bereid om uw DSL logon gebruikersnaam en wachtwoord , en draadloze en wachtwoord opnieuw in te voeren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wi- Fi Monitoring Software 
·Wat onderdeel wordt gebruikt o…
·Hoe maak je een Wi - Fi-netwer…
·Over T - Mobile Wireless Card …
·Hoe laag draadloze signalen op…
·Hoe maak je een 3G Laptop Airc…
·Hoe kan ik bestanden delen tus…
·Hoe te inschakelen gratis WiFi…
·Hoe maak je draadloos afdrukke…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·VoIP Protocol Testen 
·Wat is een draadloze 3G -adapter ? 
·Hoe maak je een router verbinding 
·Mijn computer wordt niet gedetecteerd in…
·De verschillen tussen VPN en Proxy 
·Wired Network Authentication 
·Over netwerkprotocollen 
·Voordelen van een online boekings 
·VMware Kan niet pingelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com