Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Wireless Printer toevoegen
Printer toevoegen aan uw draadloze netwerk is een leuk idee voor elk huis of bedrijf . De komst van draadloze printers opgelost veel problemen met het opzetten van een traditionele printer die is aangesloten op het netwerk en moest worden geconfigureerd en verdeeld . Tegenwoordig zijn de meeste draadloze printers zijn plug and play en kan gemakkelijk door de technologie uitgedaagd professional worden ingesteld . Instructies
1

Om voor uw printer om draadloos te gaan moet je een draadloze printserver te kopen . Laat niet de naam afschrikken . Alle een printserver doet is het een plek voor u de printer aan te sluiten op en fungeert als een baken van communicatie naar alle print- verzoek te accepteren . Er zijn veel printservers op de markt . Omwille van de functionaliteit en compatibiliteit mijn suggestie is dat je een printserver die is gemaakt door hetzelfde bedrijf als uw draadloze router aan te schaffen. Daarnaast zorg ervoor dat uw printer wordt ondersteund door die printserver . Het bespaart u een wereld van ellende als er dingen zijn compatibel . Kopen van 2

De meeste van de nieuwere printservers worden geleverd met een installatie-cd , die de gebruiker meeneemt door een wizard om hun printserver aansluiten en configureren . Net als het opzetten van uw draadloze router moet u de printserver in het netwerk in de initiële setup stekker . De printserver die ik heb is voor een linksys router dus ik ga om u te begeleiden door middel van een snelle setup van die printserver . Meest printservers volgen een vergelijkbaar spoor maar ik heb ervoor gekozen om de populaire merk gebruiken om meer mensen te bereiken .
3

Het uitvoeren van de installatie cd en het opzetten van uw wachtwoord moeten relatief gemakkelijk , de lastige is wanneer u uw printer een naam geven en het opzetten van het ip adres . Omwille van het gebruiksgemak in de basisinstellingen voor de naam van het apparaat en de domeinnaam aan de instellingen alleen al omdat ze meestal een standaardnaam in het field.Changing de naam in strijd is met het netwerk ontdekken van de printer .
Kunnen veroorzaken < br > 4

bij het opzetten van het ip -adres onder de " set ip -configuratie handmatig tabblad" Je moet invoeren de volgende informatie voor het netwerk waarmee de printer wordt gebruikt op . IP ADRES : Voor linksys routers is dit meestal 192.168.1.254 Voor het SUBNETMASKER : 255.255.255.0 is wat de meeste van alle thuis- routers te gebruiken . Voor uw router IP-adres of gateway , zou je gebruiken 192.168.1.1 dat is vaak de standaard op de linksys routers . Zodra je dat gedaan hebt klik op volgende .
5

Het volgende wat je zou moeten doen is naar het tabblad "set printservers wachtwoord" . Dit tabblad kunt u de input van uw draadloze netwerknaam , die vaak wordt aangeduid als de SSID , zijn kanaal en haar netwerk type. Meestal laat ik deze alleen als ze moeten alleen worden geconfigureerd als u slechts een printserver die geen gebruik maakt van een draadloze router of access point .
6

Zodra u klaar bent met dat je een optie om te hebben het opzetten van een WEP-sleutel voor uw printer , gebruik deze optie alleen als u een WEP-sleutel voor het netwerk . Als u dit recht hebt gedaan moet je een bevestigingspagina vertel je je setup was een succes ontvangen. Uw opstelling moet komen met een set van drivers die zal installeren om de rest van printservers configuratie te voltooien .

Zodra dat allemaal gedaan is haalt u de printserver en de printer en zet het in waar je maar wilt . Stuur een testafdruk om het om te controleren of de configuratie nam . Als je problemen hebt kun je mij bericht . Geniet !

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe een Neighbor's Wi - Fi Con…
·Hoe om WiFi Signal Boost voor …
·Hoe afdrukken van Remote Acces…
·Hoe kan ik prestaties van een …
·De installatie van de Netgear …
·Hoe maak je een Lenovo Wireles…
·Hoe kan ik een laptop Router &…
·Hoe maak je een internet serve…
·Hoe te verbinden met het Wi - …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Linksys WPSM54G…
·Hoe je Direct Connect naar Ethernet 
·Hoe te Belkin PCMCIA -kaart-software te …
·Hoe de iLO IP-adres zoeken voor een HP 
·Hoe kan ik Internet Traffic in netwerken…
·Hoe maak je verbinding een Linksys Wirel…
·Hoe maak je een Cisco 3560 Configure 
·Hoe SMB-ondertekening uitschakelen Binne…
·Hoe data -overdracht tussen twee harde s…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com