Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Lenovo Wireless Problemen
Problemen met uw draadloze verbinding via uw Lenovo-computer is niet een taak die vertrouwdheid met draadloze netwerken of een enorme niveau van computerkennis probleemoplossing vereist . U kunt draadloze Lenovo problemen, variërend van browser instelling fouten om hardware problemen met de verbinding te herstellen - en het enige item dat je nodig hebt bij de hand is de handleiding die is meegeleverd met uw router . U zult geen extra apparaten of gereedschap nodig en moeten niet hun toevlucht moeten nemen tot de dure hulp van een technicus . Wat je nodig hebt
Router handleiding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start de webbrowser die u normaal werkt en controleer de instellingen " Offline werken " . Klik op de bovenste werkbalk waar het zegt " File " en scroll naar beneden tot waar het zegt " Offline werken . " Zorgen deze selectie is niet aangevinkt , anders zal de werking van uw draadloze verbinding belemmeren . Klik op deze optie uit te vinken het.

Look 2 over de verbinding gemaakt tussen uw modem en de draadloze router . Beide apparaten hebben een Ethernet- poort aan de achterzijde . Het ziet eruit als een oversized telefoonsnoer poort . Als deze poorten niet zijn bezet door een Ethernet-kabel , sluit u het ene uiteinde van de kabel aan elk apparaat . Deze verbinding kan niet los .
3

Controleer uw records voor het wachtwoord om uw Lenovo draadloze installatie als u een beveiligde verbinding . ( Een beveiligde verbinding wordt aangeraden . ) Als u uw wachtwoord niet kunt vinden in uw administratie , zal je nodig hebt om het te resetten .
4

Vind de handleiding die bij uw router en pak twee belangrijke stukken informatie . De eerste is het speciale webadres van de fabrikant voorzien voor u op te zetten instellingen van uw router , de tweede is het standaard wachtwoord van uw router
5

Voer het webadres van de handleiding in de webbrowser . en klik op ' Enter '. Wanneer hierom wordt gevraagd , voert u het standaard wachtwoord van de draadloze router .
6

Kies een nieuw wachtwoord voor uw draadloze verbinding nu dat u toegang tot de instellingen hebben . Daarnaast zorgen de aard van de draadloze beveiliging dat u gebruikt is "WPA . " " WEP " is een andere beschikbare optie , maar het is een ouder type codering en is technisch inferieur .
7

Klik op het pictogram voor draadloze netwerk aan de rechterkant van de onderste werkbalk in Windows op uw Lenovo-computer . Een lijst met draadloze netwerken die binnen het bereik van uw Lenovo-computer verschijnt . Klik op de naam van uw draadloze netwerk en voer uw nieuwe wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd .

Kijk naar de rechterbenedenhoek van het bureaublad van Windows 8 . Je moet een melding waarin staat dat u met succes zijn toegetreden tot het netwerk te krijgen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe krijg ik mijn laptop te ko…
·Hoe te Forward poort met behul…
·Hoe maak je een Directional Wi…
·Hoe kan ik Maak een gratis WiF…
·Hoe te verwijderen van de Mac …
·Hoe de Signal Boost op een WiF…
·Hoe te Statische IP configurer…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Hoe Hook Up Wired en Wireless …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Zelfgemaakte Wireless Antenne Boosters 
·Hoe maak je een router uplink naar een b…
·Hoe maak je een Ethernet -kaart vervange…
·De voordelen van een LAN gebaseerde IT S…
·Hoe te Antenne Gum Wrappers maken 
·Wat voor soort Ethernet Controller Heeft…
·Technische Communication Tools 
·Hoe maak je een DSE Centraal splitter in…
·Hoe maak je een Microsoft VPN -server co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com