Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat voor soort Ethernet Controller Heeft een Dell GX260 Have ?
Uitgebracht in 2002 , de Dell GX260 was een desktop computer die gericht zijn op het bedrijfsleven , het onderwijs en de overheid markten als onderdeel van Dell OptiPlex range . De OptiPlex assortiment gebruikte Intel CPU's , met verbeterde specificaties voor zakelijke gebruikers , zoals het gebruik van Gigabit Ethernet- netwerkadapters . Ontworpen voor lage onderhoudskosten , zijn de meeste functies , zoals de graphics , het geluid en de Ethernet-controllers geïntegreerd in het moederbord . CPU en geheugen

De GX260 gebruikt Intel Pentium 4 -processors als standaard , hoewel Celeron processoren waren ook beschikbaar . De Intel 845G -chipset maakt gebruik van een 533 - MHz systeembus snelheid wanneer gecombineerd met de Pentium 4 2,26 GHz - processor , en het systeem wordt geleverd met een minimum van 128 MB 266 - MHz PC2100 SDRAM geheugen . U kunt het geheugen uitbreiden , indien nodig , om een maximaal 2GB behulp van een paar 1GB modules . Het moederbord is geïntegreerd AC97 geluid , het aanbieden van 16 - bits geluid en Sound Blaster -emulatie .
Ethernet Controller

De OptiPlex GX260 was een van de eerste modellen in de range van Dell om gebruik een geïntegreerde Intel Pro/1000 1Gbps Ethernet-controller , waardoor de computer direct uit te sluiten op Gigabit netwerken van de doos . De controller kan ook verbinding maken met 10Mbps en 100Mbps netwerken , automatisch omlaag naar de lagere snelheden . Om gebruik te maken van de gigabit snelheid , moet u een netwerkkabel gebruiken met een CAT5e- rating of hoger . De controller heeft Wake - on - LAN ingebouwd om op afstand wakker van het systeem via het netwerk voor het onderhoud en het beheer doeleinden .
Grafieken

De grafische controller op de GX260 is onderdeel van de Intel 845G -chipset en ondersteunt 32 - bits kleuren . Tot 32 MB systeem-RAM is gereserveerd voor gebruik door de grafische controller , die kunnen achterlaten als u kort als je met de minimum 128MB geheugen , dus een upgrade is aanbevolen . Als alternatief kunt u een meer krachtige AGP grafische kaart met behulp van de halve hoogte AGP 2.0-sleuf aangebracht, indien meer grafische rekenkracht nodig is te installeren . Een AGP-kaart zal ook zijn eigen dedicated geheugen, dat bevrijdt het systeem-RAM .
Uitbreiding

Afhankelijk van het soort zaak , tussen de een en vier PCI 2.2 slots zijn intern beschikbaar voor uitbreidingskaarten . Extern, de GX260 heeft een negen - pins seriële poort , een 25 - pens parallelle poort en twee PS /2 stijl aansluitingen voor toetsenbord en muis . Indien de geïntegreerde grafische controller wordt gebruikt , kunt u verbinding met een monitor met de 15 - pins VGA -aansluiting . De GX260 ondersteunt USB 2.0 voor snellere gegevensoverdracht , met vier extra USB -aansluitingen beschikbaar zijn op de achterkant van de PC en twee USB -aansluitingen achter de flip- open deur aan de voorkant van de computer .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een mislukt Ethern…
·Hoe maak ik verbinding een Fib…
·How to: Juiste Ethernet Switch…
·Hoe te delen Draadloos interne…
·SCSI naar Ethernet Converter 
·Verbinding maken met draadloos…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe te Connect 3 computers naa…
·Asus Ethernet Port Failure 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
De aard van de Wireless Security Threats…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Hoe de Admin Password Reset op een WCG20…
·Hoe vindt u Computer Router Information 
·Hoe kan ik een iMac aansluiten op een Ma…
·Hoe te wijzigen een controle station num…
·Wat is Network Intrusion Detection Syste…
·Hoe kan ik Identificeer de Data Communic…
·Wat is DD - WRT Micro ? 
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem aa…
·Hoe te verbinden twee computers met een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com