Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik Identificeer de Data Communications Protocol Type?
Voor datacommunicatie voor te komen , moet een communicatie- apparaat dat bestaat uit een systeem met hardware en software bestaan ​​. Een protocol is een set van regels die begeleiden en toezicht houden datacommunicatie . Een protocol is een harmonieus akkoord tussen communicerende apparaten . De protocollen en standaarden bepalen de informatie die wordt doorgegeven , hoe het wordt gecommuniceerd en wanneer het wordt gecommuniceerd . Datacommunicatie normen worden gecategoriseerd door de facto " door feit " of " volgens afspraak " of door de jure " door de wet " of " door regelgeving . " Instructies
1

Stuur een bericht of een opdracht te geven . Het pakket begint zijn reis --- de application protocol in verband met de boodschap of opdracht bereidt het pakket voor de behandeling door de Transport Layer Protocol . Kopen van 2

Begin data encapsulatie . De protocollen bij het ​​Transport Layer start de data encapsulatie van een pakket . Op basis van het gebruikte protocol , wordt het Transmission Control Protocol ( TCP ) vaak aangeduid als de verbindinggerichte protocol vanwege de gegarandeerde aflevering van data aan de ontvangende gastheer . De User Datagram Protocol ( UDP ) is een protocol zonder verbinding . De UDP is de eenvoudigste van de twee protocollen die niet betrouwbaar is .
3

Bereid je voor op de levering door het formatteren van de segmenten en pakketten in IP-datagrammen . De Network layer , of Internet -laag , de Internetworking protocol , of meestal aangeduid als het IP , maakt gebruik van vier andere ondersteunende protocollen : de ARP , RARP , ICMP en IGMP . Het IP is de transmissie -mechanisme gebruikt met geen garantie voor een geleverde transmissie vanwege zijn onbetrouwbaar en protocol zonder verbinding .
4

Format het IP-datagram in een frame . De Data Link Layer is verantwoordelijk voor de bevestiging aan het datagram met een kop-en voettekst . Het frame header bevat een cyclische redundantiecontrole veld , het veld controleert op fouten als het frame over het netwerk media .
5

Bereid frame voor de transmissie . De fysieke laag ontvangt de frames van de Data Link Layer , dan zet de IP-adressen in de hardware -adressen voor het netwerk media . Overdracht van de frames worden gestart en afgerond .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te IIS 6 websites met behu…
·Hoe kan ik lezen Mijn Charter …
·Hoe maak je een cPanel account…
·Hoe maak je een PSP Goedkope O…
·Hoe te Gospel MIDI Songs Downl…
·Wat betekent het om een Cyber …
·Hoe om Open Up een COM-poort o…
·Hoe de Commando schrijven aan …
·Hoe je computers aan elkaar te…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Het wijzigen van de VNC Viewer Port 
·Hoe te verbinden met een Linksys Range E…
·Hoe kan ik te ontdoen van de ActiveX- be…
·De voordelen van een breedband satelliet…
·Hoe kan ik prestaties van een Wi - Fi- n…
·Eisen en specificaties voor VoIP 
·Hoe te delen mappen in OS X 
·Hoe maak je een Null Modem Cable Build 
·Hoe het opzetten van een draadloze breed…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com