Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Asus Ethernet Port Failure
Ethernet -poorten kunt een computer te verbinden met een bekabeld netwerk . Op sommige ASUS computers , wordt de Ethernet-poort geïntegreerd in het moederbord, op anderen , wordt een specifiek netwerk kaart die een Ethernet-poort bevat geïnstalleerd om een uitbreidingssleuf op de PC . Indien de Ethernet-poort niet meer werkt , zal de computer stoppen aansluiting op bekabelde netwerken - maar soms is het moeilijk te zeggen of het probleem te wijten is aan de Ethernet-poort of iets anders . Problemen

Alvorens te veronderstellen dat het probleem is gerelateerd aan de Ethernet-poort zelf , is het belangrijk om eerst uit te sluiten andere problemen die ertoe kunnen leiden dat de computer niet detecteren van het bekabelde netwerk . Indien mogelijk , te koppelen van een andere computer op het bekabelde netwerk . Als de computer is in staat om verbinding te maken met internet , dan is het probleem met de ASUS PC , zo niet , het probleem is met de netwerkapparatuur of het signaal. Bevestigen , via het Netwerkcentrum , dat de Ethernet- adapter is ingeschakeld , controleer dan Apparaatbeheer om te bevestigen dat de software voor de Ethernet-adapter werkt . Gebruik het zoekvak in het menu Start om te zoeken naar deze twee programma's .
Self - Diagnostic

ASUS
beschikt over een online self - diagnose-instrument , beschikbaar op de officiële ASUS website . Kies een product uit het drop - down menu , vervolgens volgt u de aanwijzingen op het scherm om de oorzaak van de Ethernet- kwestie te vinden . Afhankelijk van welke ASUS product dat u bezit, kunt u in staat om een ​​software diagnostische downloaden , installeren en gebruiken . De volgende moederbord modellen kunnen gebruik maken van de ASUS-software diagnostische : M4A89GTD PRO , M4A89GTD PRO/USB3 , M4A89TD PRO , M4A89TD PRO/USB3 en M4A77TD PRO . Merk op dat deze modellen moet Windows 7 om de tool te gebruiken .
Oplossing

Als het oplossen van problemen niet in slaagt om het probleem op te lossen , het vervangen van de Ethernet-kaart , of een nieuwe kaart installeert , kan de enige optie zijn . Kijk omhoog uw product model op de website van ASUS , dan beoordelen productspecificaties van uw computer . Controleer of de computer wordt geleverd met een speciale Ethernet -kaart of een geïntegreerde Ethernet-poort , dan zien welke uitbreidingsslots het moederbord gebruikt . Laptop moederborden gebruiken ExpressCard of personal computer geheugenkaart internationale vereniging ; desktop moederborden gebruiken Peripheral Component Interconnect , PCI - X-of PCI Express . Koop de juiste vervangende kaart voor uw product .
Replacement

Schakel de Ethernet -adapter in Apparaatbeheer voor het installeren van de nieuwe kaart op de computer . Raadpleeg de documentatie om te zien of je nodig hebt om de software voor de Ethernet -kaart installeren voordat u de kaart zelf . Als je met behulp van een laptop computer , kunt u gewoon schuif de vervangende kaart in de juiste maat sleuf aan de zijkant van de PC . Desktop computers zijn moeilijker , je moet de stekker en verwijder de zaak te dekken voor toegang tot het uitbreidingsslot . Plaats de vervangende kaart in de juiste sleuf op het moederbord .

Previous: Next:
  Ethernet
·Ethernet Protocols 
·Wat is een PCMCIA Ethernet -ka…
·Hoe Hook Into Vast Internet Vi…
·Heeft een Ethernet Cord Werk a…
·Hoe te gebruiken Wi - Fi met e…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe maak je een Ethernet Contr…
·Hoe te Ethernet kabels verbind…
·Hoe maak je een Ethernet Cross…
  Related Articles
Hoe te openen een Netgear Port 
Hoe maak je een router poortnummer 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe maak je een poort op een Netgear WGT…
How to Set Up Wireless op een ASUS Eee P…
Hoe toegang Telus Gateway Wireless Modem…
Wat is een Uplink -poort op een router ?…
Hoe maak je voorwaartse haven een WNR200…
Hoe de WiFi- wachtwoord voor een Asus WL…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een internet server te vinde…
·Hoe kan ik een Netgear Wireless USB Adap…
·Hoe kan ik Problemen met een AT & T Loca…
·Hoe maak je een Network Hard Drive Ping 
·Hoe het opzetten van een computer om afd…
·Cat 5E kabel Extra 
·Hoe te wijzigen Uw Ning adres 
·Computer Definitie van Protocol 
·IP Video Eisen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com