Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Heeft een Ethernet Cord Werk als een telefoonsnoer ?
Ethernet -kabel , aangeduid als Cat5 , Cat5e en Cat6 werkt zeer goed voor de telefoon bedrading . In feite zijn veel bouwers aanbeveling om netwerkkabels worden opgenomen in een nieuwbouw of renovatie project omdat het vier paar draden die kunnen worden gebruikt voor telefoon en netwerk . Terwijl de kosten van Cat5 kabel is iets duurder dan de traditionele Cat3 telefoondraad , doet het werk correct wordt sterk de voorkeur om het te doen dan . Telefoon Alleen

Met Ethernet -kabel voor de telefoon alleen bedrading garandeert een uitstekende kwaliteit van de draad , alsook de mogelijkheid om vier onafhankelijke telefoonlijnen per lengte van de kabel lopen . In dit specifieke geval is , kan de kabel in een daisy chain mode, waar de kabel begint bij demarc het telefoonbedrijf worden getrokken en vervolgens wordt gevoed aan elke telefoonaansluiting sequentieel in een doorlopende lijn . De demarc is de doos met de telefoonmaatschappij installeert meestal op de buitenkant van het gebouw van hun klanten en dit is waar de scheidslijn ligt tussen de bedrading van de telefoonmaatschappij en in de bedrading van de klant . Te verduidelijken hoe telefoon bedrading is aangelegd , wordt de kabel loopt van de demarc tot telefoonaansluiting " A " dan te telefoneren jack " B " en dit gaat door totdat alle aansluitingen in het gebouw zijn verbonden .
< Br > Netwerken

bij het uitvoeren van netwerkbekabeling , elk segment van de kabel dient te worden teruggebracht naar een netwerk switch . De industrie term hiervoor is een " Home Run ", wat aanduidt dat elke aansluiting zal gaan van een beginpunt naar de aansluiting. Dit in tegenstelling tot de methode die wordt gebruikt bij het uitvoeren van telefonische enige bekabeling in die telefoon bedrading kan lopen van het beginpunt , meestal de demarc , aan elke aansluiting achter elkaar , zonder de noodzaak om te worden teruggestuurd naar het beginpunt .

Netwerk en Telefoon

Toen netwerken en telefoon bedrading worden gecombineerd in een Ethernet-kabel , moet de lay-out van de kabel voldoen aan de netwerken topografie , die is technisch aangeduid als een start topologie , die werd eerder beschreven .
Beëindiging

de uiteinden van de draad zal modulaire stopcontacten , RJ11 voor telefoon en RJ45 voor Ethernet- verbindingen vereisen . Deze aansluitingen zijn verkrijgbaar bij een groot aantal fabrikanten met verschillende manieren van het aansluiten van deze aansluitingen op de draad . Zodra een stopcontact is aangesloten , zal deze moeten worden geverifieerd als functioneel met behulp van gespecialiseerde testapparatuur geschikt is voor de job .
Fiber Optics

De dagen van het kopernetwerk zijn genummerd . Veel bouwers zijn nu inclusief glasvezelkabel binnen de muren van een nieuwbouw zijn ze oprichten . Dit toekomstbestendigheid methode is sterk aangeraden omdat de kosten van het runnen van nieuwe bedrading binnenwanden is aanzienlijk duurder dan inclusief de kabel in de bouw als de muren zijn geopend .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe Hook Up een computer op ee…
·Hoe te Ethernet MSI Drivers Up…
·Hoe maak ik verbinding een Fib…
·Ethernet Controller Problemen 
·Mijn ThinkPad Ethernet maakt g…
·Hoe maak je een Ethernet -cont…
·Hoe de Ethernet -adapter Schak…
·Hoe te configureren mijn Ether…
·Hoe het opzetten van een Ether…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe maak je een draadloze router toevoeg…
Verbinding maken met een Admin Linksys W…
  Netwerken Articles
·DS3 Fout Betekenis 
·Internet Snelheden : Downstream Vs . Ups…
·Hoe je DNS Name Resolution Test 
·Patch Panel bedradingsrichtlijnen 
·Hoe maak je een Verizon Westell Router 6…
·Problemen met een E3000 
·Hoe je Bluetooth gebruiken Met Direct Co…
·Hoe maak je een Wi-Fi interne antenne Ve…
·Hoe je Wireless Access Points configurer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com