Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Mijn ThinkPad Ethernet maakt geen verbinding
Uw ThinkPad laptop kunt aansluiten op de Ethernet in een van de drie manieren : via een on - board modem , netwerkkaart of Wi - Fi . Connectiviteit loopt via een router , een telefoonlijn , een ADSL-of kabelmodem of een draadloos Local Area Network , ook wel bekend als een Wi - Fi- hotspot . Af en toe , kan uw ThinkPad gebruiken meer dan een van deze connectiviteit paden tegelijk . Verbinding problemen kunnen voortkomen uit een van de diverse gebieden . Computer Crash

Als u onlangs opnieuw instellen van uw ThinkPad met de blauwe ThinkVantage-knop , moet u enkele of alle van de software in verband met het aansluiten op de Ethernet opnieuw te installeren . Druk op de Windows-knop in de linker gedeelte van uw toetsenbord om het Configuratiescherm te openen . Open vervolgens het Netwerkcentrum , aan de linkerkant van de pagina onder de " Taken " rubriek : klik op " Diagnose en herstel " gevonden op de bodem van de lijst . Dit zal ofwel het probleem oplossen of geeft u mogelijke redenen voor de problemen en mogelijke oplossingen te bieden voor elk.
Losse bedrading

In de meeste thuis en kleine kantoren netwerken , draden draaien in alle richtingen zonder het voordeel van een kleurcodering of omwikkelen . Af en toe een of meer van deze draden kunnen raken ontkoppeld van hun beoogde socket . Controleer om te zien of netsnoeren zijn losgeraakt aan beide uiteinden . Alle meervoudige aansluiting houders moet in de stand en hun automaten mag niet worden geknald . Test alle CAT - 5 en telefoon stekkers door voorzichtig maar ze stevig duwen in hun sockets . Alle de juiste LED's moeten worden brandt of knippert op de modems , routers en andere aangesloten apparaten .
Reboot Componenten

uw modem of router kan hebben ondervonden een probleem met IP- of MAC-adressen van de serviceprovider . Rebooten van je modem of router kan dit probleem oplossen . Stekker uit het stopcontact en het signaal verbinding van uw modem . Stekker uit het stopcontact verbinding met uw router . Tel langzaam tot 10 en sluit alles , te beginnen met het signaal en de afwerking met de stroomaansluiting . Als er geen verandering in connectiviteit , contact op met uw serviceprovider om te controleren of een onderbreking van de dienstverlening . Vraag over het opnieuw instellen van uw modem . Dit is een ander proces dan opnieuw opstarten en vereist online of telefonische ondersteuning van uw provider .
Controleer Around You

Als uw ThinkPad geen verbinding met de Ethernet na controle al uw in - board en out - board systemen , probeert u op een andere Ethernet- bron , bij voorkeur met behulp van een algemeen beschikbare CAT - 5 kabel connector in de bibliotheek of een vriend of huis van de buren . Als niemand beschikbaar is, test uw ThinkPad op een Wi - Fi-verbinding waarvan u weet dat . Als u nog steeds geen verbinding kunt maken , neem uw ThinkPad naar een technicus voor onderhoud .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat zijn de functies van een E…
·Nadelen van Ethernet- bekabeli…
·Hoe kan ik een Dell Optiplex G…
·Hoe maak je een Ethernet- kaar…
·Hoe Hook Up een Ethernet Cord …
·Hoe je twee PS3's samen Haak M…
·Hoe maak je een Wireless Ether…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe het opzetten van een Ether…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Hoe vindt u een Ethernet -nummer 
·Hoe te activeren een Atheros AR5007 802.…
·Hoe maak je een gratis titel Zoeken op h…
·Hoe kan ik zoeken naar beschikbare draad…
·Hoe gegevens Out Dump van SPI 
·Hoe maak je een test webomgeving Creëre…
·Hoe om gegevens van een pc overbrengen n…
·Soorten Network Solutions 
·Hoe maak je een Cat5 -kabel Connector Wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com