Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
IP Video Eisen
Draadloze video over IP -netwerken kunt u met meerdere uitdagingen . Om je video te kunnen overdragen moet je aan bepaalde eisen voldoen . Moet de aard van de video en de grootte overwegen . Je moet ook rekening houden met de aard van IP , de data-opslag mogelijkheden van uw hardware en ervoor zorgen dat u een voldoende hoeveelheid bandbreedte beschikbaar is . Door het nemen van deze stappen kunt u de snelheid en efficiency van uw transmissies . Aard van Video

Voor een IP -video uploaden naar soepele uitvoering van de aard van de video moet worden beschouwd . Bijvoorbeeld , een nieuws- videoreeks toont vaak een verslaggever stilgestaan ​​, waarmee de camera tijdens het lezen van het nieuws . Dit betekent dat er weinig beweging in de scene waarin de video meer geschikt videocompressie technieken die zijn gebaseerd op bewegingsschatting maakt . Daarentegen actie sequenties die veel camerabeweging object en zijn minder geschikt voor compressie. Daarom videofragmenten met veel beweging of veel scene veranderingen zullen zeer bursty netwerkverkeer genereren , zodat een gladde upload vereist een eenvoudige video .
Connectionless Protocol

IP
is een protocol zonder verbindingen die uitgezonden pakketten betekent kan verschillende routes nemen via het netwerk en komen bij de ontvanger in een andere volgorde aan die waarin ze zijn verzonden . Dit betekent video's zijn vaak nodig voordat deze wordt opgeslagen in een buffer in geavanceerde worden verzonden . Dit voorkomt dat de video van te laat komen bij de ontvanger en het betekent dat er tijd om ze in orde zijn voordat ze worden verzonden.
Opname Opslag Eisen

theorie een video moet worden geregistreerd in de maximale resolutie die de hardware zal toestaan ​​omdat dit de hoogste beeldkwaliteit te behouden . Hoe groter echter het videoformaat , hoe langer de video nemen zenden . Grotere video's nemen ook meer ruimte in de buffer , wat bijdraagt ​​aan een overbezet netwerk . Bij de toezending van IP video , moet de opslag eisen worden beschouwd als u kan nodig zijn om de video te comprimeren .
Bandwidth

Zenden video
over IP werkt alleen als er voldoende bandbreedte beschikbaar is . Een manier om dit te doen is om deze toe te passen op het netwerk engineering niveau . U kunt ook bandbreedte reserveren of meer gecompliceerde technieken zoals netwerk toegangscontrole of traffic shaping toepassen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·SNMP- tools voor Windows 
·Soorten Optical Fiber Cable 
·Hoe Printer toevoegen aan een …
·Hoe maak je een resource mailb…
·Hoe IE7 te gebruiken op twee s…
·De voordelen van Enterprise Sy…
·Hoe de locatie van een compute…
·Hoe de Fa0/12 interface config…
·Hoe te Secure Remote Access 
  Related Articles
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe je IP-adressen wijzigen 
Netgear Zal niet Acquire een IP 
Hoe u een statisch IP Met DD - WRT 
Ik heb een ADSL -modem en een draadloze …
Hoe maak je een statisch IP voor een NET…
Hoe het opzetten van een statisch IP op …
Hoe je IP-adressen geven van mijn Belkin…
Hoe kan ik meerdere statische IP-adresse…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Linksys Thuis D…
·Hoe kan ik een printer op mijn thuisnetw…
·Hoe te stoppen Finder.Cox.Net Hijacking 
·Hoe Hook Up een Verizon Wireless Router …
·Hoe kan ik een e-mailadres maken op IMVU…
·Hoe te verbinden Uw 2Wire voor Gaming 
·Hoe kan ik mijn favorieten Transfer naar…
·Hoe je Hide My IP in een VPN 
·Network Analysis gebruiken Latent Space 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com