Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Cat 5E kabel Extra
De TIA /EIA 568 commissie definieert categorie 5e , of Cat5e , kabels als een onbeschermd , twister pair Ethernet- kabel staat de overdracht van gegevens op frequenties tot 100 MHz bij snelheden tot 1000 MB per seconde . Categorie 5e -kabel biedt gebruikers de mogelijkheid om computers te verbinden om netwerkbronnen bij deze snelheden op afstanden tot 300 meter. Netwerkinfrastructuren met Cat5e connect apparaten met behulp van een combinatie van patchpanelen , kabels en Ethernet -aansluitingen . Kabelinstallateurs speciaal gereedschap nodig om Ethernet -aansluitingen koppelen aan patchpanelen of zelfs Cat5e kabels te bouwen wanneer dat nodig is . Wat wordt

In een netwerkinfrastructuur Connected ? , Het ontwerp van dat netwerk bestaat doorgaans uit een reeks van Cat 5e kabels eindigen op een krik gemonteerd in een wand . Vis tapes en palen worden gebruikt om de kabel te trekken door de muren , plafonds of verhoogde vloeren op een centrale locatie , bedradingskast of datacenter , als het netwerk is groot genoeg . Deze kabels dan eindigen in een patchpaneel met een etiket waar ze vandaan komen . Cat5e patch kabels dan de poorten op het patchpaneel sluiten op het netwerk middelen wordt geserveerd aan de gebruiker aan de andere kant .
Kabel stripper

De kabel stripper is een tool ontworpen om de buitenste plastic omhulsel van de Cat5e snijden zonder beschadiging van de niet-afgeschermde , getwiste paren gerangschikt draden binnen.
kabelgereedschap

Patch panelen en Ethernet jacks hebben een reeks bladen slots gebruikt om Cat5e kabel draden aan te sluiten . Een kabelgereedschap is nodig om de twee correct koppelen . Elke kleurgecodeerde kabel is gescheiden van de bundel en geplaatst in de kleur gecodeerde sleuf op het patchpaneel of jack . De kabelgereedschap drukt dan de draad van de rest van de weg in de sleuf . De bladen in het slot snijd het plastic omhulsel van de draad net genoeg om contact te maken met de koper binnen, maar niet knippen.
Kabel tester

Zodra het patchpaneel en de aansluitingen zijn aangesloten , een kabel tester zorgt ervoor dat de aansluitingen correct zijn gemaakt en dat de kabel in staat is de gegevens op de snelheden beoordeeld voor Cat5e . Het meet items zoals signaal signaalverlies en test een aantal andere items om ervoor te zorgen dat de kabel correct is geïnstalleerd .
Kabel Crimper

Patch kabels
worden verkocht in een aantal lengtes van zo weinig als 2 of 3 meter tot 100 meter. Soms wordt een aangepaste lengte nodig en een kabel krimptang toelaat netwerkbeheerders om ze te bouwen . De kabel stripper wordt gebruikt om de draden bloot maar in plaats van de draden door ponsen in een aansluiting ze worden ingevoegd in een RJ - 45 connector en geplooid met de crimptang kabel . De aangepaste kabel kan vervolgens worden aangesloten op zowel de patch panel of de Ethernet -aansluiting aan de andere kant .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een CIFS ( SMB ) N…
·Microsoft LLTD Protocollen 
·Wat is een Oracle Database Cli…
·Hoe het opzetten van een VLAN …
·Hoe maak Cable Connectors 
·Hoe maak je een Wi - Fi- kaart…
·? Wat is een SMB-server 
·Hoe je Route Een ad-hocnetwerk…
·Telefoon Kabel Connector Norme…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
Hoe te Connect Wireless Cable Router 
Hoe maak je een Sky Wireless Router met …
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless internet proble…
·Hoe te Netmask Bereken Van IP-bereik 
·Hoe te installeren Wyse Firmware 
·Hoe je Clearwire receptie Boost 
·Wat is Ad - Hoc 11n ? 
·Hoe het opzetten van een netwerk met Ver…
·Hoe maak je een externe verbinding maken…
·Wat is een VMDK bestand? 
·Probleem met HomeGroup & Norton 360 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com