Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik een Netgear Wireless USB Adapter installeren
Draadloze USB-adapters toevoegen netwerkconnectiviteit om laptops en andere computers . De connectiviteit zorgt ervoor dat de computer toegang heeft tot middelen , waaronder het internet en printers . Netgear biedt verschillende draadloze USB-adapters , die drie basisinstallatie stappen vereisen . De bestuurder --- een programma dat communiceert met de computer en adapter --- en hardware is installatie voor een goede werking . Daarnaast moet de adapter worden geconfigureerd om te werken met het netwerk . Een Netgear draadloze USB- adapter te installeren , zijn een paar eenvoudige stappen nodig . Instructies
Driver and Utility

Turn 1 op uw computer. Plaats de cd die bij de Netgear adapter in uw cd - rom-station. Kopen van 2

Klik op " Install Driver and Utility " in de Netgear pop - up venster . De gids installatievenster wordt geopend zodra u de cd . Als dit niet gebeurt , opent u "Deze Computer ", dubbelklikt u op het cd - rom-station en dubbelklik op het uitvoerbare bestand " autorun.exe . "
3

Voltooi de wizard InstallShield stappen . De wizard leidt u door het installatieproces . Selecteer uw land en klik op de knop "Voltooien" wanneer voltooien . Indien hierom wordt gevraagd , start u de computer .
USB Adapter
4

Verwijder eventuele beschermende bekleding en steek de USB- adapter in een vrije USB- poort op uw computer . Als u van plan om de adapter te verlaten voor een langere periode , probeer het selecteren van een poort aan de achterkant van de computer als u eigenaar bent van een desktop .
5

Klik op " De software automatisch installeren " en klik vervolgens op de "Next" knop in het venster " Nieuwe hardware gevonden " . De nieuwe hardware-installatie wizard vraagt ​​u om de hardware- installatie te voltooien . Volg de instructies om het proces te voltooien .
6

Klik op " Yes " wanneer wordt gevraagd of u wilt de Netgear Smart wireless utility instellingen te installeren . Klik op " Finish " wanneer de installatie is voltooid . Indien hierom wordt gevraagd , start u de computer .
Configureren Netwerk
7

Klik op de Netgear -pictogram in het systeemvak naast de computer klok . Dit opent het " Smart Wizard Wireless Settings Utility . "
8

Vul uw netwerk SSID of selecteer een netwerk in de lijst . Op het tabblad "Instellingen " , voer de SSID van uw netwerk in de " Network Name ( SSID ) " box . U kunt ook op de doos vervolgkeuzepijl en selecteer uw netwerk uit de lijst .
9

Klik op de knop " Apply " om uw wijzigingen op te slaan .
10

Bevestig de installatie . Muis over het pictogram in het systeemvak om te controleren of deze overeenkomt met de naam van uw netwerk. Controleer of het statuslampje op de adapter is solide , wat betekent dat er een goede verbinding . Verbinding met het internet en stuur een testafdruk om verbinding te bevestigen aan middelen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe de Range van een draadloze…
·Hoe Free wifi op mijn laptop 
·Zelfgemaakte Draadloos Interne…
·Hoe maak je een Ultra Low Loss…
·Wat is een Wireless Router fra…
·Hoe maak je een Point - to-Poi…
·WAP Application Protocols 
·Een Belkin Wireless 54G Notebo…
·Mobiliteitsmanagement Protocol…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Om een ​​opgeslagen Wireless Configurati…
·How to Get Rid van een Open Proxy 
·Hoe maak je een Port Ping 
·Wat is een ingebouwde draadloze LAN-kaar…
·Problemen met een DIR - 615 
·Hoe te SSL 
·Hoe maak je een draadloos netwerk te con…
·Hoe maak je een modem verbinding , VoIP …
·Waarom wordt mijn Internet Browser Redir…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com