Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe de Range van een draadloze thuisnetwerk Wijzigen
Draadloze netwerken zijn een veel voorkomende manier van het delen van bestanden en internet -verbindingen . Ze bieden meer flexibiliteit en zijn veel gemakkelijker op te zetten dan conventionele bekabelde netwerken . Een van de belangrijkste nadelen van draadloze netwerken is echter dat snelheden doorgaans lager dan op bedrade netwerken . Daarnaast kan het bereik van draadloze thuisnetwerken worden beïnvloed door interferentie van externe radiosignalen , obstakels in de omgeving en slechte configuraties . Maar draadloze netwerken thuis kan worden aangepast om hun bereik te vergroten door het gebruik van aanvullende technologie - of door gezond verstand methoden die de extra kosten van de aanschaf krachtiger apparatuur te voorkomen . Wat je nodig hebt
Extra antenne
draadloze repeater
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 uw draadloze router of access point op een centrale plaats in uw huis . Dit omvat het verplaatsen van de router uit de buurt van muren en metalen voorwerpen . Omdat vloeren ook interfereren met draadloze signalen , hebben de router op een verhoogde positie , zodat het signaal om verder te reizen . Indien mogelijk, de toegang punt op het plafond tot maximale signaal distributie toelaten . Kopen van 2

Zorg dat er geen interferentie van andere elektronische apparaten . Gemeenschappelijke apparaten zoals magnetrons en draadloze telefoons werken in hetzelfde bereik als draadloze netwerk routers . Hoe ze in gebruik zijn , hoe sterker de interferentie en hoe het draadloze signaal wordt verzwakt of vervormd . Een nabijgelegen wireless access point kan ook leiden tot storingen .
3

Verander de Wi - Fi- kanaal wanneer storing is een groot probleem . Standaard worden de meeste toegangspunten ingesteld op kanaal 6 . Probeer het gebruik van kanaal 1 of 11 , die niet interfereren met kanaal 6 . De meer afgelegen dergelijke kanalen zijn , hoe minder de storing en hoe beter de ontvangst .
4

Koop een krachtigere antenne voor het toegangspunt om de signaalsterkte te verhogen . Controleer of het toegangspunt andere antenne types kunnen ondersteunen voordat u verder gaat . Een omni - directionele antenne kan ook worden beschouwd , want het verhoogt de signaalsterkte op een bepaalde richting .

Upgrade naar 802.11n draadloze apparatuur 5 . Hoewel vergelijkbare werkwijze en kijkt , 802.11n apparatuur veel sneller en biedt betere dekking voor draadloze signalen , wat resulteert in een veel groter bereik . Controleer voor router firmware en driver updates minstens een keer per maand omdat deze upgrades worden vrijgegeven om de snelheid en prestaties te verbeteren op de bestaande hardware .
6

Overweeg het gebruik van een draadloze repeaters waar de signalen zijn te zwak . Repeaters breiden draadloos bereik door het stimuleren van de signaalsterkte in het sluitstuk van een netwerk . Gebruik materiaal van de ene fabrikant voor de beste prestaties .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Boost Wireless Internet Ontvan…
·Hoe te DCHP uitschakelen op 2W…
·Hoe kan ik een laptop gebruike…
·Hoe maak je een Wireless Adapt…
·Hoe ver WiFi Hotspots Reach ? 
·Hoe maak ik een HP3550 printer…
·Draadloze LAN -beveiligingsbel…
·Hoe te Geluidskwaliteit Met de…
·Hoe het opzetten van een Enter…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Die apparaten moet worden geïnstalleerd…
·Hoe het opzetten van een Ethernet Hub Ne…
·Waarom is mijn Internet Connection Slow …
·Definitie van een Full - duplex transmis…
·Hoe maak je een Flash Disk Gebruik Als D…
·Hoe je Data Transfer Speed ​​Meet 
·Hoe Hook Up een Ethernet -kabel aan op e…
·Wireless Network Security Issues 
·Hoe maak je een Localhost Server install…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com