Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik een iMac aansluiten op een MacBook
Weinig dingen zijn zo frustrerend over het kopen van een nieuwe computer dan dat u uw oude gegevens over te brengen op het. U hebt uw glanzende nieuwe MacBook , allemaal klaar om te gaan , maar uw bestanden zijn allemaal op uw oude iMac ( of vice - versa ) . Gelukkig is het verbinden van de twee computers is niet te moeilijk , het nemen van slechts een paar eenvoudige stappen . Dit kan gedaan worden met een paar onderdelen die je misschien al hebt tot rond uw huis , of die gemakkelijk kan worden verkregen bij de lokale computer hardware winkel . Wat je nodig hebt
IEEE 1394- interface- kabel of een ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verbind de twee computers met ofwel de IEEE 1394- interfacekabel of de Ethernet-kabel . Plaats het ene uiteinde van de kabel in de juiste poort op de eerste computer , naast , plaats het andere uiteinde in de juiste aansluiting op de tweede computer . Zorg ervoor dat de kabel stevig helemaal wordt geplaatst in de haven ( socket ) . Kopen van 2

Wijs een computer als de " server . " Een van je twee computers zal moeten server te zijn , of de hoofdcomputer . Idealiter zou de computer de bestanden die u wenst te importeren worden ingesteld als de server . Doe dit door te trekken tot de optie "System Preferences " . Vervolgens klikt u op het pictogram " Sharing ".
3

Selecteer de opties die u wilt delen . Het menu "Delen" zal een verscheidenheid aan opties voor het aansluiten van de twee computers , in de vorm van selectievakjes . Kijk naar beneden in de lijst en beslissen hoe je wilt dat de twee computers aangesloten . Deze keuze kan variëren van eenvoudig delen van bestanden op de mogelijkheid om op afstand gebruik maken van de cd-of dvd-station op een andere computer te zijn .
4

Noteer het adres naam lokale netwerk . De tweede computer zal het lokale adres van de server computer nodig om verbinding te maken . Dit adres wordt weergegeven aan de bovenkant van de doos " Sharing " . Bijvoorbeeld, als de naam van uw server computer is " MyComputer , " dan is het adres naam lokale netwerk zal worden " mycomputer.local . "
5

Sluit de tweede computer . Klik beeld van de achtergrond op uw tweede computer om de optie ' Finder ' in te schakelen. Klik op de " Go " drop - down menu . Selecteer " Connect to Server . " Een venster zal verschijnen verzoek aan de server -adres . Voer in de adresbalk naam lokale netwerk ( in ons voorbeeld " mycomputer.local " ) . IMac en MacBook zijn nu verbonden .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Kunt u de stekker van een draa…
·Wat is Linksys One Call One Co…
·Wat is de functie van een comp…
·Wat is een NMEA poort ? 
·Verbinding maken met een Remot…
·Hoe het opzetten van een kabel…
·Hoe voeg ik een laptop naar Th…
·Hoe te gebruiker toegang te ge…
·Instructies voor een Wi - Fi -…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Windows Firewall configu…
·Kan je weer een Internet History Na wiss…
·Gegevensuitwisselingsprotocollen 
·Problemen met een Set -up van WAP54G Ove…
·Hoe kan ik instellen van een draadloos i…
·Hoe op te laden voor het bouwen van een …
·VoIP Jitter Definition 
·Hoe maak je Voeg een Linksys WRT54G een …
·Hoe je gestolen laptops Track Met een MA…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com