Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de gevolgen voor de privacy van een digitale handtekening ?
Met zakelijke transacties voortdurend migreren naar de digitale wereld , heeft het officiële zegel van een handtekening vereist aanpassing . Aangezien wij pen niet kunnen nemen om het scherm , hebben onze handtekeningen worden gedigitaliseerd en worden door programma's dat documenten digitaal te ondertekenen met een persoonlijk toegewezen digitaal certificaat . Een digitale handtekening is een specifieke stijl van de elektronische handtekening veel complexer dan een simpele " X " in een doos of een snelle typering van uw volledige , wettelijke naam . Toegang tot elektronische documenten

Iedereen hotels met toegang tot een digitaal ondertekend document kunt bekijken die heeft geopend, gewijzigd en het document oorspronkelijk ondertekend . Deze toegang kunnen gebruikers ook --- en druk --- het elektronisch document te bekijken. Zodra het document vindt zijn weg naar papier , een niveau van privacy oplost . Een papieren document kan eenvoudig worden gekopieerd en verspreid worden zonder de kennis van de persoon die het document digitaal ondertekend. Zonder zorgvuldige behandeling , kan de inhoud van het document openbaar te worden en , op zijn beurt , kan schenden bedrijf privacybeleid .
Identiteit door de aantallen

Gebruikers van digitale handtekeningen
blijven anoniem computer hackers terwijl het document wordt elektronisch gecodeerd . Beide uiteinden van de digitale handtekening --- de oorspronkelijke ondertekenaar authenticatie en authenticatie van documenten --- numeriek , in tegenstelling tot traditionele handgeschreven handtekening . De American Bar Association adviseert deze anonieme methode van het toevoegen van een handtekening aan een document bewaart privacy met behoud van een niveau van rechtmatigheid als e - commerce groeit . " Een open systeem van communicatie zoals internet heeft behoefte aan een systeem van identiteit authenticatie om dit scenario te verwerken , " volgens de vereniging " Digital Signature Guidelines " tutorial.
Certificaat Application Processen < br >

Als een gewetenloze gebruiker geldt voor een elektronische digitale handtekening certificaat , niveau van privacy snel ontbinden . Certificaten gegenereerd in iemand anders zijn naam met het gebruik van gestolen identificatie materialen , zoals een zakelijke rekeningnummer , sofinummer of werkgerelateerde identificatienummer , kan de gebruiker onbevoegde toegang tot het bedrijf . Hetzelfde scenario geldt voor computergebruikers met een slechte huishoudelijke vaardigheden . Opnemen handtekening codes op papier in een bureaulade of in een tekstbestand zonder wachtwoordbeveiliging zorgt voor een zwakke plek in privacy onderneming .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Kan je in een Google-discussie…
·Hoe de IP veranderen in een Ce…
·Hoe kan ik mijn favorieten Tra…
·Wat betekent Hyperlink Mean ? 
·Wat is de SMTP-server op Windo…
·Hoe te Beschikbare IP-adressen…
·Hoe online Streaming Radio in …
·Hoe u een proxy creëren voor …
·Hoe maak je een 2,4 GHz Omni A…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Cookie File 
·Hoe u het MAC -adres van een Remote Mach…
·Wat is een RPC- proxy? 
·Hoe maak je een Wireless Adapter Driver …
·Definitie van Computer Networking 
·Hoe maak je een CV Transfer Fout in BitK…
·Hoe maak je een Ethernet -adapter toevoe…
·Hoe je het MAC-adres van een schakelaar …
·Hoe te telnetd inschakelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com