Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe maak je een Ethernet -adapter toevoegen
De meeste computers hebben nu Ethernet- adapters ingebouwd in het moederbord , maar dit weerhoudt hen er niet van falende op de gelegenheid. Als ze falen , moet je in staat zijn om een nieuwe Ethernet- kaart toe te voegen om te kunnen blijven verbonden met het internet en uw netwerk . Een Ethernet-kaart toe te voegen kan een vrij gemakkelijke taak, maar zorg ervoor om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen ESD (elektrostatische ontlading ) , die permanent een computer kan beschadigen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
schroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
Vervangen van de Ethernet -kaart
1

Open de computerkast door de schroeven aan de achterzijde van de computer toren , gewoonlijk twee of drie . De ene kant zal alleen hebben de steun van het moederbord plaat , maar de zijde die u wilt wordt meestal aangeduid met een handvat of een bergkam die wordt gevormd in de computerkast plaat . Kopen van 2

Bevestig uw anti - statische pols band aan het chassis van de computer toren , en steek vervolgens je pols door de armband en draai de riem om je pols comfortabel zit .
3

Verwijder de schroeven waarmee de afdekplaat vasthouden aan de PCI slot vindt u de Ethernet- kaart in en gooi de plaat . Echter , sparen de schroef om later te gebruiken .
4

Plaats de Ethernet-kaart in het PCI slot totdat je voelt dat hij goed op zijn plaats . Geen van de gouden connectors moet tonen zodra de Ethernet- kaart juist is geplaatst . Plaats de schroef in de holding beugel die u eerder hebt verwijderd en de hand aandraaien .
5

Plaats de dekking van het geval , sluit al uw kabels en het verkrijgen van de schijf die bij uw Ethernet- adapter kwam , zodat u kunt de drivers installeren .

Vermogen 6 op de computer en steek de schijf in uw cd /dvd - rom-drive tijdens het opstarten . Uw computer moet de nieuwe hardware zodra het besturingssysteem opstart detecteren en u vragen om de hardware te installeren . Volg de stappen die door het besturingssysteem om de computer de stuurprogramma's voor uw Ethernet-adapter automatisch detecteren en installeren .
7

Herstart de computer in staat te stellen om de installatie van de driver -software af , en wanneer het laarzen back -up , opent u een browser zoals Firefox of Internet Explorer en navigeer naar een niet - cache aanwezig - een die je niet vaak of helemaal niet bezoeken - dus u kunt verbinding controleren . CNN.com is over het algemeen een goede test site om te gebruiken .

Previous: Next:
  Ethernet
·Ethernet Phone Bedrading 
·Hoe te Connect mijn Wii met in…
·Ethernet Hub Vs . Switches voo…
·Hoe maak je een thuisnetwerk i…
·Zelfgemaakte RCA- naar-Etherne…
·MacBook Pro Met Ethernet Port …
·Hoe de instellingen voor een E…
·Hoe maak je een tweede Etherne…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Schakel Windows XP Firewall 
·Hoe te verbinden van een Linksys Wireles…
·Hoe een netwerk creëren 
·Hoe kan ik een schotelantenne draadloze …
·Soorten VPN protocollen 
·Microsoft SharePoint Portal Training 
·Hoe maak je een Compaq Geavanceerde Mode…
·Hoe te verbinden twee computers voor Gam…
·Hoe Hook Up een CAT5 Hub 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com