Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Soorten VPN protocollen
Virtual Private Network ( VPN ) -protocollen zijn een groep van Transmission Control Protocol /Internet -protocollen ( TCP /IP ) , dat de veilige overdracht van gegevens mogelijk te maken via het internet . Een VPN is een netwerk van computers die het mogelijk maakt haar gebruikers om verbinding met het internet . Een protocol is een set van gestandaardiseerde regels die fout detectiemethoden , data authenticatie , signalering en representatie van gegevens over een communicatiekanaal --- het medium dat wordt gebruikt voor de overdracht van gegevens van de zender naar de ontvanger bepaalt . Het doel is om een betrouwbaar kanaal voor de uitwisseling van gegevens te waarborgen . Point-to - Point Tunneling Protocol

Point - to-Point Tunneling Protocol
( PPTP ) is een netwerkprotocol dat wordt gebouwd op de Point -to - Point ( PPP ) protocol . PPTP biedt externe , of lange afstand , toegang tot een groot aantal VPN-oplossingen . Het protocol stelt externe gebruikers toegang krijgen tot Microsoft Windows 95 , Windows 98 en Windows NT-besturingssystemen veilig . PPTP vertrouwt op de PPP voor de authenticatie en versleuteling van gegevens . De belangrijkste functie is om ervoor te zorgen dat de gegevens van een VPN- computer , of knooppunt , een ander is veilig overgedragen . De PPTP ondersteunt ook VPN over publieke netwerken zoals het internet .
Layer Two Forwarding Protocol

De Layer Two Forwarding protocol ( L2F ) is de Cisco Systems equivalent van het Microsoft gebaseerde PPTP -protocol . Het maakt het mogelijk kleine netwerken en organisaties op te zetten private VPN's die de veilige overdracht van gegevens via het internet mogelijk te maken. Het doel van de L2F is om gegevens veilig te verzenden , van corporate websites tot de eindgebruikers . L2F , net als de PPTP , vertrouwt op de PPP voor data- authenticatie en encryptie .
Layer Two Tunneling Protocol

De Layer Two Tunneling Protocol ( L2TP ) , ook wel de virtuele dial - up protocol werd ontwikkeld als een gezamenlijke inspanning tussen Microsoft en Cisco Systems . De L2TP ondersteunt VPN's via het internet , maar is gebaseerd op een externe encryptie- protocol om de vertrouwelijkheid te bieden . L2TP maakt Internet service providers om VPN's te bedienen .
Internet Protocol Security ( IPSec ) op

Internet Protocol Security
( IPSec ) , is een groep van protocollen die beveiligt IP-communicatie door versleutelen en authenticatie van elk pakket van IP -gegevens . Het wordt gebruikt om de stroom van gegevens tussen servers en computergebruikers tussen routers en firewalls of tussen een host en een security gateway beschermen . De IPSec maakt gebruik van een scala aan protocollen om de belangrijkste security functies uit te voeren . Zij omvatten het Internet Key Exchange ( IKE ) , AH (Authentication Header ) , en de Encapsulating Security Payload ( ESP ) .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Hardware & Software Verplicht …
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe je Cisco ASA 5510 configur…
·SonicWALL VPN Client Removal T…
·Problemen met VPN Error 800 
·VPN -software voor W7 Cisco & …
·Hoe maak je verbinding met een…
·Toegang tot een VPN Via Ubuntu…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Homemade Computer Antenne 
·Hoe te iTouch converteren naar VoIP 
·Wat doet een Wireless N -kaart Laat u te…
·Toshiba Computers en Ethernet Problemen 
·Kan een Gateway Netbook op Verizon Heb e…
·Hoe maak je een gebruiker aan een lokale…
·Wat is een omgekeerde proxy in een netwe…
·Hoe kan ik mijn Dynamic IP Verander 
·Basic Computer Networking Configuration …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com