Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
HTTP Methode Gebruikt in Form - Based Authentication
Authenticatie is de manier waarop iemand wordt credentialed om de toegang tot een web of internet bron. Bij het bouwen van een resource , moet u een verificatiemethode te identificeren . Zonder een, kunnen gebruikers toegang tot uw site of applicatie en alle bedrijfseigen middelen zonder de juiste referenties . Uw data is ook onbeschermd . Form -Based Authentication

Dit type verificatie biedt een veiliger platform dan basic authenticatie . Het biedt de mogelijkheid van het creëren van een aangepaste login omgeving die scripts die werken in reactie op input van de gebruiker en fouten bevatten . Zodra de gebruiker de beschermde informatie vraagt ​​, worden ze omgeleid naar een beveiligde inlogpagina . Deze pagina wordt aangeroepen via SSL ( Secure Socket Layer ) of een ander type versleutelde toegang . De opdrachtgever ingangen de login-gegevens in de vorm en legt de gegevens . De verstrekte informatie wordt gebracht door middel van een zekerheid proces , waar het wordt vergeleken met eerder opgeslagen inloggegevens. Als de informatie overeenkomt , wordt de gebruiker toegang tot de gevraagde gegevens verstrekt . Als er geen overeenkomst is , dan is de gebruiker wordt verzonden een foutmelding leiding van de gebruiker om opnieuw te proberen . In sommige gevallen , na een aantal mislukte inlogpogingen , account van de gebruiker wordt vergrendeld . Dit is een veiligheidsmaatregel . Terwijl vorm - gebaseerde authenticatie is veiliger dan basisverificatie , alle computers uitwisselen van informatie moeten veilige encryptie hebben , of informatie van de gebruiker kan worden aangetast
HTTP - . Hypertext Transfer Protocol
< br >

Hypertext Transfer Protocol is een client /server , vraag /antwoord -protocol , dat maakt het ideaal voor vorm - gebaseerde authenticatie . HTTP is een verzoek van een cliënt machine en de informatie wordt gezonden via verschillende intermediaire machines , afhankelijk van de aard van het verzoek . De behuizing server de gevraagde data of reageert met genoemde data of , indien beschermd , zal reageren met een verzoek om authenticatie . De informatie wordt gevraagd met behulp van een Universal Resource Locator ( URL ) , of zoals het is algemeen bekend , het webadres . Het begint meestal met het voorvoegsel http://.
Setting Form - Based Authentication met encryptie

HTTP-toegang via het formulier - gebaseerde authenticatie is het meest veilig als SSL is toegepast . Dit is een encryptie proces dat is gelaagd in om webverkeer te beschermen . Een blok code vergelijkbaar met deze wordt toegevoegd aan een HTML- pagina met de form_method :

< input type = " text " name = " j_username " > < \\ formulier >

Deze login authenticatie code zal variëren afhankelijk van de de codering taal .
< br > Form - Based Authentication Tijdens Setup

Er zijn verschillende gradaties van authenticatie en beveiliging afhankelijk van de aard van de gegevens . de beveiliging beperkingen kunnen worden vast-of losgedraaid . voor informatie over meer uitgebreide codering voor beveiliging beperkingen zie de sectie hulpmiddelen . In veel gevallen is er geen noodzaak voor een codering . kies gewoon de parameter " form- based authentication" tijdens het installatieproces . Form - based authenticatie is configureerbaar voor alle web - gebaseerde middelen .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Voordelen van SDH 
·OSI Model 's Network Protocols…
·Delen van Electronic Mail 
·Hoe te Update Your Facebook Fa…
·Wat is een goede proxy? 
·Hoe maak je Lag Een computer g…
·Windows XP netwerkverbinding o…
·Hoe werkt een Windows 7 Touch …
·Hoe maak je een Cisco Certifie…
  Related Articles
Kan een FM-buitenantenne worden gebruikt…
Welk type van de PCMCIA- kaart wordt geb…
Draadloze communicatie apparaten gebruik…
Apparaten Gebruikt in het opzetten van e…
How to Set Up een WG602 te worden gebrui…
Wat is een Wi - Fi -adapter voor gebruik…
Waarom draadloze apparaten Pose een Secu…
Wat onderdeel wordt gebruikt om Wi - Fi-…
Emulator Wijze van Deployment 
  Netwerken Articles
·NBNS Protocollen 
·Hoe het opzetten van DD - WRT op WRT54G 
·Hoe maak je een Wireless Printer install…
·Hoe maak je gratis internationale gespre…
·Hoe maak je een subnetmaskernummer 
·Wat Is Twitteren op het internet ? 
·Wat zijn de oorzaken van Eth0 Alignment …
·Hoe een Patch Panel Sluit een schakelaar…
·Hoe te Turn op mijn draadloos internet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com