Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe werkt een Windows 7 Touch Screen verschillen van Vista 's Touch Screen ?
Tablet- computers en touch- screen computers toelaten om elementen op het scherm met je vingers bedienen. Maar niet alle touch - screen mogelijkheden zijn gelijk geschapen . Een groot deel van de functionaliteit die u kunt profiteren van op je touch - screen computer is afhankelijk van uw besturingssysteem . Als je de keuze tussen Windows Vista en Windows 7 , zijn van mening dat elk besturingssysteem biedt verschillende graden van touch- screen functionaliteit .
Identificatie

Sommige computers op de markt voorzien van touch-screen technologie , waarmee je elementen van de machine met alleen je vingertoppen beheersen . Om dit te doen , moet de computer een tablet-computer of een apparaat met touch - screen mogelijkheden zijn. Computers en tablets die Windows Touch ondersteunen stickers op hun scherm met de Windows 7 -logo en de woorden " Windows Touch . " Ook belangrijk is de touch- screen ondersteuning geboden door het besturingssysteem op de computer is geïnstalleerd . Voor Windows-gebruikers , Windows Vista biedt eenvoudige touch- screen ondersteuning , maar Windows 7 biedt meer dynamische Windows Touch touch- screen mogelijkheden .
Windows Vista Touch - Screen

Windows
Vista heeft eenvoudige touch- screen functionaliteit op tablet computers of apparaten met touch screens . Wanneer u het scherm op een ondersteunde computer met Vista te raken , een visuele voorstelling van een muis blijkt dat kan worden verplaatst met uw vingertop en tikte een keer te klikken op grafische elementen zoals vensters en pictogrammen . Echter, om het aanraakscherm te gebruiken met een programma op Vista , de programma's moeten worden gemaakt met touch - screen ondersteuning . Het besturingssysteem is het niet mogelijk om een programma zonder touch- screen ondersteuning te manipuleren - een belangrijk verschil tussen Vista en Windows 7 touch- screen mogelijkheden
Windows Touch voor Windows 7 < . br >

Windows
7 verbetert Vista 's touch- screen mogelijkheden door het volledig integreren touch- screen mogelijkheden in het besturingssysteem zelf , wat betekent dat elk programma , raam of interface op een tablet of touch- screen computer kan worden gemanipuleerd door u met je vingers . Dit wordt gedaan zonder het gebruik van een on-screen muis, in tegenstelling tot Vista , waardoor Windows 7 een volledig assortiment van inheemse touch- screen mogelijkheden vergelijkbaar met een iPhone of iPad . Als onderdeel van Windows Touch , de touch- screen pakket dat volledig touch - screen mogelijkheden ondersteund op Windows 7 -pc's , kunt u de grootte ramen , omhoog en omlaag en in-en uitzoomen met alleen vingerbewegingen , ongeacht het programma dat u gebruikt . Windows Touch beschikt ook over verbeterde nauwkeurigheid bij het aanraken van iconen en vensters op het scherm , vooral kleinere objecten op het scherm .
Features Anders

Er is een extra Touch Pack voor Windows touch die een verscheidenheid van touch- screen - specifieke games die u speelt met alleen je vingers omvat . Dit programma pakket niet standaard geleverd met alle Windows 7 -installaties , maar is beschikbaar voor download op de Microsoft Download Center . Windows Touch -mogelijkheden en de aanvullende Touch Pack zijn niet beschikbaar voor het Windows Vista-besturingssysteem .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een digitale handt…
·Hoe te configureren Sprint 595…
·Wat is NNTP-service ? 
·Hoe maak je een Home Computer …
·Wat is een Proxy -nummer ? 
·Hoe maak je een gratis Secure …
·Hoe het opzetten van Outlook v…
·Hoe kan ik mijn Dynamic IP Ver…
·TCP /IP -netwerk Layer Protoco…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Open Source VoIP Projecten 
·Hoe het internet te gebruiken zonder een…
·Traceroute Alternatieven 
·Hoe je je Flair op Facebook 
·Information System Security Policy 
·Geschiedenis van Data Communications 
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe kan ik Steek mijn laptop Into My Des…
·Hoe doet u mee een werkgroep Van een Mac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com