Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Kan ik geld Conference Calls met Google Talk ?
Oorspronkelijk ontworpen om alleen ondersteuning een- op-een voice communicatie via het internet , heeft het Google Talk de mogelijkheid om meerdere contact spraakcommunicatie , ook wel bekend als conference calling , uitvoeren om toegevoegd de set van functies . Onder zijn andere functies , Google Talk kunt u meerdere - contact getypte gesprekken voeren via instant messaging of chatten op een personal computer . Google Talk Features

Naast zijn vermogen om getypte en spraakcommunicatie ondersteunen , Google Talk kunt u ook direct bestanden van de ene pc naar de andere via een internetverbinding . In tegenstelling tot de meeste instant messaging software , Google Talk kunt u verbinding maken met een verscheidenheid van derden IM- clients , zoals Adium , iChat en Miranda . Derden IM- clients die compatibel zijn met Google Talk zijn afhankelijk van het type besturingssysteem uw ​​computer gebruikt . Computers die Microsoft Windows , Apple Mac OS X en Linux besturingssystemen gebruiken zijn in staat om verbinding te maken met beperkte hoeveelheden van derden IM- clients . Spraakcommunicatie , zoals conference calls , is alleen mogelijk met andere gebruikers van Google Talk .
Mobiele apparaten en opties

Op het moment van publicatie , de enige mobiele apparaten Google Talk is beschikbaar voor zijn BlackBerry mobiele apparaten . Terwijl Google Talk ondersteunt alleen getypte en spraakcommunicatie , kunt u deze downloaden en installeren van een speciale plug - in en het gebruik van de Gmail , Orkut of iGoogle -toepassingen te maken spraak-en video-oproepen met behulp van deze Google-toepassingen . Uw computer moet het Microsoft Windows XP met Service Pack 3 of hoger , Apple Mac OS X 10.5 of nieuwer , of Linux -besturingssystemen voor de video en spraak functies goed te laten werken met Gmail of iGoogle . Je moet ook een webcam om deze functionaliteit te gebruiken tot zijn recht .
Plug - In

De video- en voice plug - in stelt u in staat om te communiceren met anderen via video of voice -aansluitingen . Als u niet beschikt over een webcam bij de andere partij doet , kunt u een one - way video gesprek waarin u uw contactgegevens te zien uitvoeren , maar je kan niet gezien worden door uw contactpersoon . Deze plug-in kunt u ook twee - weg , alleen spraak conversaties voeren . Omdat Google Talk ondersteunt ook dit type gesprek , hoeft u de plug-in om dit te doen .
Overwegingen

Voor het gebruik van Google Talk , maakt u eerst een Google- account. Als je een Gmail-account , gebruik maken van die account log - in-informatie om toegang te krijgen tot de Google Talk . Google Talk is ontworpen om te werken met een 56 kilobits per seconde dial - up internetverbinding , hoewel een snelle breedbandverbinding wordt aanbevolen om het meeste te halen uit wat de applicatie te bieden heeft . Je hebt een luidspreker en microfoon voor voice functies van het programma te gebruiken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe we het internet toevoegen …
·Hoe snel is 1 Mbps op Fiber ? 
·Wat is Anchor schrijven ? 
·Hoe Network Bandwidth Monitor 
·Hoe te Buffer Snelheden Verbet…
·Ik kan niet pingelen op Sony 
·How Do I Go Back to My Old Int…
·Hoe op te sporen een probleem …
·Hoe kan ik de Network Security…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe maak je een WiFi Booster Zorg 
Hoe om WiFi Staartjes verdienen met RJ45…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Wat doet Verkeerde Server Response Mean …
·De beste satelliet VoIP Providers 
·Waarom Computers verliezen hun Signaal ?…
·Hoe te verwijderen Windows-catalogus 
·Hoe een Cat5 kabelverbinding 
·Wat is de RTWP in UMTS ? 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Kenmerken van een Network Interface Card…
·Hoe te vertellen als uw netwerk is gebar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com