Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Kan een FM-buitenantenne worden gebruikt voor WiFi ontvangst ?
De frequentie - gemoduleerde of FM , draaggolf antenne kan niet uitzendingen gebruikt door wireless fidelity netwerken ontvangen. FM -signalen reizen in de 87,5 MHz tot 108 MHz frequentiebereik , terwijl de meerderheid van de Wi - Fi-netwerk signalen reizen in de 2,4 GHz frequentieband . Om Wi - Fi- signalen in de juiste frequentiebereik krijgen vereist het juiste Wi - Fi -antenne . Bands frequentie

De Federal Communications Commission reguleert de ether , het toewijzen van frequentiebanden voor de elektronische transmissie , commercieel en publiek gebruik . Bijvoorbeeld , de amplitude modulatie , of AM-band , zendt in de 53,5-1605 kHz frequentiebereik , terwijl de Wi - Fi -routers werken in frequentiebanden voor publiek gebruik in de 2,4 GHz -en 5 GHz- bereik . Naast de draadloze routers , Bluetooth-apparaten , tv -afstandsbedieningen en in-home draadloze telefoons ook te werken op een aantal van dezelfde frequenties als netwerk routers met hun eigen ingebouwde antennes .
Verschillende Antennes
< br >

het frequentiebereik gecontroleerd door de FCC start bij 3 kHz en gaan tot 300 GHz . Omdat elk van de frequenties voor radio , televisie en draadloze transmissies werken allemaal in verschillende reeksen , elk rondzendtransmissie vereist een ander type antenne afgestemd op de specifieke signaal te ontvangen en te interpreteren . Met de verhuizing naar high - definition televisie-uitzending transmissie , zal zelfs de oude tv-antennes niet werken met de nieuwe HD-signalen .
Mobieltjes

mobieltjes
bedienen in frequenties door de FCC om elke vervoerder toegewezen . Voorafgaand aan de verhuizing van standaard -tv-uitzendingen voor high - definition indiening in 2009 , de FCC opende de 700 MHz frequenties , vroeger gebruikt door UHF televisiezenders aan te bieden . Voor draadloze mobiele telefoons goed te laten functioneren , moet de mobiele telefoon zich binnen het bereik van de draadloze transmissie toren van de drager gebruikt voor de mobiele telefoon om gesprekken te ontvangen of te verzenden. Een antenne toe te voegen aan uw huis zal niet verhogen van uw kansen op het ontvangen van dit signaal , aangezien deze torens werken op line-of - sight principes . Wanneer de mobiele telefoon buiten het bereik van de draadloze transmissie toren , zal het niet werken .
WiFi Router Network Signal

Draadloze routers
hebben kleine transmissie antennes geconfigureerd als een deel van de router . Computers , laptops , tablets en mobiele telefoons die opereren vanuit uw in - huis draadloos netwerk hebben alle netwerkkaarten die hen in staat stellen om het signaal te ontvangen . Soms kan je het nodig om het draadloze signaal in uw huis te verhogen vinden . Netwerk routers stuur een omnidirectionele signaal , dus plaats de router op een centrale plaats in uw huis voor een optimale werking . U kunt ook de aankoop van een repeater die het signaal zal toenemen in uw huis , als dat nodig is .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Hoe je het wachtwoord op een B…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe maak je een Netgear WNR 10…
·Hoe kan ik een wachtwoord op e…
·Hoe stel ik een Dlink Dir - 61…
·Hoe maak je een Netgear DG834G…
·Hoe je Linksys drivers te inst…
·Hoe gratis draadloos internet …
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe maak je een draadloze router toevoeg…
Verbinding maken met een Admin Linksys W…
  Netwerken Articles
·Hoe je mensen houden van het krijgen van…
·Definitie voor Virtual Desktop Infrastru…
·Wireless Broadband Beveiliging Concerns 
·Hoe kan ik bestanden delen tussen comput…
·Kenmerken van een Mesh netwerk 
·Wat zijn de primaire functies Gebruikt d…
·Hoe kan ik een Linksys Etherfast 4116 Re…
·Hoe kan ik een SSL Certificaat aan Maak …
·Hoe Set Up Ultra VNC Dus het zal door de…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com