Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Kenmerken van een Mesh netwerk
Mesh networking is gemaakt met de vereiste draadloze netwerken technologie . Hoewel de techniek is oorspronkelijk ontwikkeld door draadloze netwerken , kan het ook worden toegepast op bekabelde systemen . Gedistribueerde peer-to -peer -netwerken kan worden gezien als een vorm van mesh-netwerk . Overwegende gerouteerd netwerken optimaliseren middelen door roeien dubbel bedrading , mesh netwerken doelbewust dupliceren paden te waken tegen koppeling mislukking . Ad Hoc Netwerken

Wi - Fi - enabled computers
vormen een netwerk door te communiceren met een draadloze router via radiogolven . De draadloze router links naar een Internet-verbinding , waardoor alle geautoriseerde computers binnen het bereik toegang tot het internet . Een beoogde gevolg van deze architectuur is de mogelijkheid voor draadloze apparaten rechtstreeks met elkaar in contact , zonder tussenkomst van netwerkinfrastructuur zoals routers . In een bekabeld netwerk , het koppelen van alle computers op een centrale controller vermindert de complexiteit van bekabeling die nodig is om elke computer in contact met vele anderen zetten . Als draadloze netwerken gebruiken geen kabels , betekent dit ontwerp en kosten logica niet van toepassing . Elke unit doorgeeft aan een voetafdruk omcirkeld eromheen . Vele andere draadloze apparaten kunnen binnen het bereik vallen . Die apparaten kunnen rechtstreeks contact opnemen met elkaar en vormen een netwerk, maar routeringsverbindingen door elkaar . Dit heet Ad hoc-modus .
Manets

Mobiele ad hoc netwerken
, of Manets , zijn een bepaald gebied van de ontwikkeling voor mobiele apparaten die voornamelijk gaat om het koppelen van laptops rechtstreeks . Zoals elke computer in het netwerk is in particulier bezit , kan een initiatiefnemer van een verbinding niet kan worden gegarandeerd dat de computers te koppelen aan een out-of - range computer blijft ingeschakeld , of op dezelfde locatie . Mesh netwerken lost dit probleem op door het monitoren veel verschillende wegen naar een bestemming . Een zender niet alle wegen tegelijk te gebruiken , maar houdt van alternatieve routes om te kunnen overschakelen naar een ander pad op het moment het bestaande pad wordt gebroken door de veranderde staat van een van de laptops in het pad .
< Br >
redundancy

Mesh netwerken
vertrouwt op redundantie , de verdubbeling van de middelen . Deze strategie gaat in totaal de tegenovergestelde richting van alle voorgaande informatica theorie. Traditioneel , in alle aspecten van computergebruik , werd redundantie gezien als een slechte zaak , ten koste van alles moet worden verwijderd . Mesh -netwerken afhankelijk zijn , omdat niemand deelnemer kan rekenen op alle anderen te zijn permanent beschikbaar om de route zijn verkeer .
Wired Netwerken

De principes van mesh netwerken zijn niet beperkt tot draadloze netwerken . File-sharing systemen maken gebruik van een peer - to-peer architectuur, die een soortgelijke methode van het vormen van directe verbindingen tussen de leden heeft . Peer - to-peer -netwerken gelijk aan netwerken mesh slechts op een logisch niveau : Hun mode operation modellen mesh -netwerken die afhankelijk zijn van onderliggende infrastructuur om berichten te verbinden . Skype toegepast peer-to -peer methodes om internettelefonie , waardoor bewegende mesh netwerk methoden in een ander gebied van de exploitatie. Skype routes gesprekken via computers van andere leden , en onderhoudt dubbele paden tussen twee eindpunten te verzekeren tegen een onwetende vervoerder offline gaan . Lid routering en resource duplicatie zijn de twee belangrijkste kenmerken van mesh -netwerken .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Windows XP- we…
·Hoe je DSL Telefoon Modems ins…
·Het verschil tussen VGA en SVG…
·Hoe maak je een netwerkinstall…
·Hoe te Verschillende computers…
·Hoe maak je een standaard prin…
·Hoe u uw huis Computer Network…
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·Hoe maak je verbinding een cat…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik instellen van een draadloos i…
·Hoe maak je een USB Wireless Adapter Res…
·Hoe maak je een Wireless Printer configu…
·VoIP voor bedrijven Explained 
·Hoe te Telnet configureren in client-mod…
·Hoe maak je een TCP IP- adres te configu…
·Hoe het opzetten van een VMware NIC Fail…
·Hoe maak je draadloos streamen van een v…
·Hoe te Ethernet kabels verbinding met DS…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com