Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
1492 Vs . 1500 MTU LAN
Ethernet is de meest geïmplementeerde set van normen voor de fysische eigenschappen van netwerken . Ethernet aanbevelingen niet alleen de " Physical Layer " van netwerken theorie , maar ook de methoden van het omzetten van computergegevens in elektrische pulsen en krijgen ze op de kabel van het netwerk . Deze functies zijn de zogenaamde ' Data Link Layer . " De MTU is de Maximum Transmission Unit van een netwerk , wat betekent dat het grootste datapakket het netwerk aankan . MTU is een Datalaag instelling Link , en dus valt onder de verantwoordelijkheid van Ethernet . Ethernet heeft twee versies . Men specificeert een MTU van 1492 bytes , het andere specificeert 1500 bytes . Datapakketten

Een datapakket is een structuur voor het transport van berichten via een netwerk of het internet . Gegevens van de verzendende toepassing reist in het lichaam van het pakket . Het pakket is samengesteld volgens de normen genoemd transport protocollen en het transport protocol zet zijn administratieve gegevens in de voorkant van de gegevens lichaam . Dit heet een header . Adressering voor het Internet gaat in een header aan de voorzijde van het pakket . Dit wordt bepaald door de Internet Protocol en de IP-header genoemd . Een pakket kan andere headers afhankelijk van de toepassing waarvoor het is het dragen van de gegevens . De voorbereide pakket wordt vervolgens overhandigd aan de Data Link Layer van Ethernet , die de gegevens omzet in een frame van bits. Ethernet zal niet instemmen met een pakket langer dan zijn MTU . Het aantal bytes bevat de headers op het pakket, maar het is niet de headers die Ethernet legt op de voorkant van het frame bevatten .
Ethernet

Er zijn vele versies van Ethernet aanbevelingen , met vermelding van alle apparatuur en methoden die nodig is om een netwerk op te bouwen . Er zijn slechts twee versies van de Ethernet frameformaat . Een frame is Ethernet 's versie van een datapakket . Het bevat binaire gegevens en heeft een Ethernet- header op de voorzijde . Binaire data wordt omgezet door een andere Ethernet -proces in een elektronische puls toegepast op de draad van de netwerkkabel .
Kader Versions

Bijna alle Ethernet- frames vertrouwen op de ethernet versie 2 formaat . De maximale grootte van een frame is 1518 bytes . Achttien van deze bytes worden door de Ethernet protocol voor een header en trailer , waardoor het datapakket MTU 1500 bytes . Ethernet versie 2 werd gepubliceerd in 1982 . Het Institute of Electrical and Electronics Engineers nam de definitie van Ethernet in 1983 en produceerde een standaard genaamd 802.3 . Dit omvatte een extra header tussen de IP-header en de Ethernet- header . Deze extra header was acht bytes lang is en dat de beschikbare ruimte voor het IP-pakket naar 1492 bytes verminderd . Als de Ethernet -specificatie evolueerde , werd de noodzaak van deze extra header verwijderd , en de MTU voor een datapakket terug naar 1500 bytes .
Point to Point

The Point to Point Protocol is een gemeenschappelijke factor die betrokken zijn bij de uitvoering dial - up verbindingen tussen een computer modem en een Internet Service Provider . PPP heeft ook een MTU van 1500 bytes . Echter , nieuwere ADSL dial-up -systemen maken gebruik van een methode genaamd PPP over Ethernet . Dit voegt dat extra header gemaakt voor 802.3 Ethernet . Dit wordt de Logical Link Control header en het vermindert het IP-pakket MTU naar 1492 bytes .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe een Ad Hoc netwerk Problem…
·Hoe kan ik een Linksys Switch …
·Hoe maak je een eenvoudige Com…
·Hoe de Cisco PIX 501 Firewall …
·Hoe maak je een verbinding ins…
·Hoe maak je Voeg een DNS numme…
·Hoe de XP Password Policy Verw…
·Hoe Hook Twee 48 - Port Netwer…
·Hoe te SSL uitschakelen in Zer…
  Related Articles
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
Verizon Vs . Sprint AirCard 
Gateway Vs . Router 
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met draadloos internet …
·Wat is een Fast Ethernet Switch 
·Hoe te Ports op Motorola Routers 
·Hoe maak je draadloos internet Detect 
·Hoe je op afstand toegang een IP 
·Hoe maak je een draadloos netwerk thuis 
·De CTP Protocol 
·Hoe te Wget gebruiken via een proxy 
·Hoe te installeren Java Unattended 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com