Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wireless Broadband Beveiliging Concerns
Draadloos breedband internet is het nieuwe tijdperk van de moderne informatica mobiliteit. Het gemak van de toegang tot een netwerk van overal in uw huis , in een cafe of boekhandel of zelfs een stad hot spot geeft mensen flexibiliteit en mogelijkheden voor werk en surfen op het internet . Het nadeel is met zoveel open toegang , de risico's voor inbreuken op de beveiliging zijn hoog . Encryptie en WEP Zwakte

meeste particuliere draadloze breedbandnetwerken
, zoals woon -netwerken , hebben een encryptiesleutel en beperkte toegang . Dit betekent niet verzekeren het systeem niet kan worden gehackt door iemand met een aantal minimale vaardigheden . De encryptie die wordt gebruikt voor de meest gebruikte Wireless Equivalent Privacy ( WEP ) -algoritme is relatief eenvoudig , en de technologie heeft geen gelijke tred gehouden met de snelheid van de ontwikkelingen in de diefstal of de mogelijkheid om toegang te krijgen tot deze netwerken . De meeste thuisnetwerken zijn veilig , omdat ze te talrijk zijn en de informatie die over hen is niet handig genoeg om een ​​grote doelgroep te zijn . Bedrijven , aan de andere kant , moeten veel meer inspannende veiligheidsmaatregelen voor hun draadloze netwerken om hun gegevens te beschermen tegen dit soort diefstal in dienst .
Public Access

Gratis WiFi - Fi is een grote marketingtruc voor bedrijven , ook voor toeristische bezienswaardigheden en hippe moderne steden . Niet zo geweldig is het feit dat in veel gevallen , providers hebben stilgelegd enige beveiliging van het systeem , om het gemakkelijker maken om toegang te krijgen . Dit betekent dat als u gebruik maakt van een gratis verbinding in een openbare ruimte , kunt u ervan uitgaan uw informatie gemakkelijk toegankelijk is . Beperk uw verbruik tot elementaire surfen en hebben geen toegang tot financiële of prive- informatie op een locatie van dit type .
Redenen achter Breedband Diefstal

Activiteiten
een dader doet niet willen getraceerd - zoals creditcardfraude , kinderporno , andere vormen van fraude en illegale activiteiten - zijn de voornaamste reden voor draadloze beveiliging. Het uitvoeren van deze activiteiten meer dan gestolen netwerktoegang betekent dat de criminelen zijn moeilijker te traceren . Zij kunnen overdragen van netwerk tot netwerk- en een spoor niet verlaten. Het vinden van en toegang tot draadloze netwerken is niet altijd snode , maar het heeft wel populariteit . Een activiteit genaamd " WarChalking " is ontstaan ​​waar mensen vinden draadloze toegangspunten , en markeer ze met krijt symbolen om anderen te laten weten dat ze kunnen gratis toegang krijgen tot een netwerk op die locatie .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te gebruiken Cisco Pix 506…
·Plaatsvervanger voor Ruimte in…
·Hoe een CSR voor SSL 
·De nadelen van asymmetrische e…
·Hoe het opzetten van SSL op ee…
·Wat is Network Security voor e…
·Hoe veilig is Plain - text e-m…
·Voorzorgsmaatregelen genomen o…
·Wat is een IP- Tunnel ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een werkstation Server Build 
·Heeft u behoefte aan een Gigabit- verbin…
·Hoe te Past Website Filters op School en…
·Hoe te verbinden twee computers met een …
·De beste Firewall Rules 
·Hoe je Wi - Fi Hotspots Setup 
·Hoe te Freestafels Lees 
·Hoe een IP-adres toewijzen aan een Linux…
·Hoe een bestand te hechten aan een e-mai…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com