Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe je mensen houden van het krijgen van uw draadloze
Draadloze routers en compatibele computers hebben een grote impact op de manier waarop we toegang tot het internet gemaakt . Het is nu gebruikelijk voor Internet- gebruikers verbinding van de winkels en andere openbare plaatsen . Maar , als je een draadloze router bij u thuis of op kantoor , wilt u waarschijnlijk de toegang tot geautoriseerde gebruikers te beperken . U kunt dat doen door het inschakelen van draadloze encryptie technologie . Instructies
1

Identificeer het merk en model van uw router . Dit kan nodig zijn om toegang te krijgen tot de configuratiepagina . De meeste routers kun je de instellingen wijzigen door op een configuratie scherm , weergegeven als een webpagina , en kunnen worden geraadpleegd door het intypen van een Internet Protocol ( IP ) -adres . Gemeenschappelijke router IP's in het algemeen neemt de indeling 192.168.XX , waar de twee X'en worden vervangen door nummers die per fabrikant verschillen . Kopen van 2

Voer het IP-adres en in uw browser de configuratiepagina . U zult waarschijnlijk moeten de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord van de handleiding van de router in te voeren om toegang te krijgen tot de configuratie- informatie .
3

Binnen het configuratiemenu , een van de meest vooraanstaande instellingen in uw router zal de modus ' Draadloze beveiliging ' te zijn . Klik op dit gedeelte , omdat deze controles authenticatie en toegang tot het draadloze netwerk . Noteer het draadloze protocol gebruikt , zal het duidelijk zichtbaar op het configuratiescherm als ofwel 802.11g of 802.11b .
4

Selecteer WPA Personal als uw router gebruik maakt van 802.11g , of WEP als het maakt gebruik van 802.11b . Andere , veiligere types zijn mogelijk , maar WPA is het meest compatibel met de meest brede verscheidenheid van home - draadloze kaarten in PC's . U wordt gevraagd om ofwel een wachtwoord invoeren of naar keuze , of een zal worden voor u gegenereerd . Noteer deze en bewaar deze op een veilige plaats .
5

Terug naar uw internet instellingen , en zal je zien dat je niet meer verbonden zijn met het internet . Poging om dat te doen en je wordt gevraagd om een ​​wachtwoord zin . Voer het wachtwoord gegenereerd door de router en uw internetverbinding zal blijven werken zoals voorheen, maar dan zonder het toelaat toegang tot iedereen, maar je .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je MAC adressen filteren o…
·Is het gemakkelijk om een draa…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe te Devices Verwijder uit e…
·Hoe je het wachtwoord voor dra…
·Hoe de Range van een draadloze…
·Hoe maak je een D - Link DAP -…
·Hoe het opzetten van een Links…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe gratis internationale gesprekken van…
·Hoe vindt mijn Ethernet IP-adres 
·Kan een FM-buitenantenne worden gebruikt…
·Hoe maak je een Network Interface Index …
·Hoe u uw router gebruiken als een draadl…
·Definitie van DDNS 
·Hoe maak je een D - Link router aanpasse…
·Hoe maak je verbinding met een Netgear G…
·Hoe het opzetten van een breedband compu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com