Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Is het gemakkelijk om een draadloze router installeren?
Om uw computer te verbinden met het internet , alsmede het opzetten van een draadloos netwerk in huis of op kantoor , heb je een draadloze router , tenzij uw modem een ingebouwd Een draadloze router zendt signalen binnen een klein gebied dat draadloze apparaten kan ophalen om verbinding met het internet . Het opzetten van een router is niet moeilijk en wordt verwezenlijkt in een aantal eenvoudige stappen . Aansluiten Router naar Internet

Om te werken , moet uw router worden aangesloten op een modem . U krijgt een modem gebruiken wanneer u zich aanmeldt voor de dienst bij een Internet Service Provider . Sommige ISP's bieden modems en routers in een, genaamd modem routers . Als u een modem -router , hoeft u geen aparte draadloze router nodig . Als u wel een router , sluit hem aan op de modem met een ethernetkabel . Doe de router op een centrale locatie die optimaal is voor het verzenden van signalen naar het gebied waar u wilt draadloze connectiviteit .
Functies router inschakelen

uw router kan worden geleverd met een basis setup , zoals het bevestigen van de antenne en voeden het op . De standaardinstellingen van de fabrikant moet voldoende zijn voor de meeste internetverbindingen zijn. Als de router is niet nieuw en heeft een "Reset" knop , duw hem om terug te keren naar de standaardinstellingen. Als je problemen hebt , raadpleegt u de gebruikershandleiding of vraag uw ISP voor begeleiding.
Aanvangsverbinding

Voor het instellen van een draadloos netwerk via de router , dient u zich eerst aansluiten op uw computer met een Ethernet-kabel . Dan moet u deze activeren openen opstartpagina van de router . Om dit te doen , typt u het IP- adres van de router in uw browser . Het IP -adres is acht cijfers lang in dit formaat : " 111.111.1.1 " . Meestal kunt u het direct op de router gedrukt , maar zie ook de website van de fabrikant of de handleiding als u niet zeker bent . Voer vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord die door de fabrikant van de router . Indien gewenst , kunt u deze veranderen zodra u het netwerk hebt ingesteld .
Continue Connection

Als je eenmaal hebt ingesteld uw router , kunt u het openen met een draadloze apparaat binnen het bereik . Wanneer uw apparaat vindt het netwerk , voert u de naam en het wachtwoord van het netwerk . De meeste apparaten kunnen automatisch " onthouden" van het netwerk , zodat u niet hoeft herhaaldelijk in te loggen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe kan ik een SSID op een Lin…
·Hoe zet ik een draadloze route…
·Hoe de beveiliging instellinge…
·Wat is de limiet op hoe ver ee…
·Hoe krijg ik Wireless Service …
·Hoe maak je een D - Link Onlin…
·Hoe maak je een Belkin 54G Res…
·Hoe je het Signaal van een DD …
·Hoe om alles op je Linksys Wir…
  Related Articles
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
Wat is een Linksys WEP code ? 
Mijn Belkin Wireless G Router is traag 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe krijg ik mijn Wireless vergeten ? 
·Hoe te MIME Types Set in IIS 6 
·Hoe te herstellen mijn Comcast Router 
·Hoe kan ik zien of ik een Ethernet -kabe…
·Hoe kan ik een schotelantenne draadloze …
·Hoe om te uploaden uw webpagina met behu…
·Hoe te gebruiken NMAP naar de lijst Onge…
·Hoe te installeren Earthlink Internet 
·Hoe Network Cable Stekkers Wire 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com