Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat is de limiet op hoe ver een draadloze router kan zenden een signaal
" Wireless - N " draadloze routers - ? Dat is , draadloze routers die voldoen aan de laatste herziening van het Institute of Electrical and Electronic Engineers 802.11-standaard , geïdentificeerd zoals 802.11n - kunnen signalen over een afstand van maximaal 660 meter. Hoewel het bereik van een draadloze router kan uitgebreid worden met een inrichting bekend als een draadloze repeater , zijn er tal van factoren die het bereik kan verkorten , soms duidelijk . Draadloze Repeater

Een draadloze repeater
- ook wel bekend als een expander of relaisstation - is een apparaat dat draadloze dekking verlengt zonder de noodzaak van extra bekabeling . Inderdaad, een draadloze repeater geen kabels hoeft helemaal . Het moet gewoon halverwege worden gepositioneerd tussen een draadloze router en een extern apparaat , zoals een computer , en regenereert , of " stuitert ", draadloze signalen naar gebieden waar de dekking is fragmentarisch of fysieke bekabeling is onpraktisch .
< > signaalsterkte

De nieuwste draadloze 802.11n routers br zijn speciaal ontworpen om reflecties te gebruiken van muren , plafonds en andere obstakels om hun signalen te versterken , te elimineren zwakke plekken en hun bereik uit te breiden . Toch , als je een draadloze router op de vloer , of dicht bij een muur of een metalen voorwerp , zoals een archiefkast plaatsen , interferentie zal het bereik van de router te verlagen . Kunt u vinden dat het draadloze signaal in bepaalde delen van uw huis is niet zo snel of zo betrouwbaar als in anderen , of er kan geen draadloze signaal helemaal zijn.
Wireless - N

Per juli 2011 , wireless - N routers bieden het grootste bereik van alle draadloze routers beschikbaar , maar ook als sneller en betrouwbaarder dan draadloos - A , draadloos - B en wireless- G routers . Als u momenteel een draadloze router van een van de vorige generaties en u wilt uw draadloze dekking uit te breiden , kan dit probleem verhelpen met een draadloze - N router . Wireless - N is volledig downwards compatible met alle voorgaande generaties , maar om de volledige voordelen van een wireless - N router ontvangt je ook nodig om de draadloze netwerkkaarten of adapters upgraden van uw draadloze apparaten .
Overwegingen

U mag in staat zijn om het bereik van een bestaand draadloos router uitbreiden gewoon door het veranderen van het kanaal waarop het uitzendingen . Draadloze routers in de Verenigde Staten uitgezonden op kanalen 1 , 6 en 11 en door het overschakelen van het ene kanaal naar het andere , via de configuratiepagina van de router , kunt u in staat om storingen te verminderen en de draadloze signaalsterkte in de meer afgelegen gebieden van uw huis . Ook kunt u in staat om de standaard , omnidirectionele met uw draadloze router om een high gain , directionele antenne meegeleverde antenne die draadloze signalen focust slechts in een richting .

Upgraden

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een D - Link Probl…
·Hoe kan ik een wachtwoord op d…
·How to Set Up een Belkin Wirel…
·Hoe Get Free Hi-Speed ​​Intern…
·Hoe maak je verbinding een Dli…
·Hoe maak je een TRENDnet USB e…
·Hoe stel ik Twee Laptop comput…
·How To Set Up een 2Wire Wirele…
·Hoe te Multicast & UPnP-techno…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een EDUP Wireless LAN-adap…
·Hoe je Wireless Extenders configureren 
·Hoe maak je een modem gebruiken met een …
·Proxy Vs . VPN Speed ​​
·Hoe Hook Up de PS3 naar een FTP 
·Kan ik gebruik een ActionTec Router Met …
·Hoe gebruik je een computer netwerk te d…
·Hoe te verbinden de Linksys WAP54G 
·Hoe kan ik een IP Sniffer Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com