Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe maak je gratis internationale gesprekken via VoIP- Mobile
Bellen uw vrienden en familie maakt internationaal het verschil wanneer je geen zorgen te maken over lange afstand kosten . Ongeacht waar uw dierbaren leven in de wereld , hoeft u zich geen zorgen te maken over een hoge telefoonrekening met overmaat kosten voor gaan over uw minuten of aangaan van internationale tarieven voor de lange afstand bellen . Met de juiste software en mobiele telefoon , kunt u profiteren van gratis bellen via de gedeelde internetverbinding van uw mobiele telefoon , ook wel Voice over Internet Protocol , of VoIP . U kunt gebruik maken van Wi - Fi of een 3G-netwerk . Instructies
Fring
1

Bezoek de Fring website om de gratis software om uw telefoon te vinden . Fring kunt u gratis bellen met uw mobiele telefoon Internet-verbinding , of VoIP . U kunt ook Fring software te vinden door een bezoek aan de App Store in iTunes voor je iPhone of iPod Touch of vinden het voor je Android-toestel door naar de Android Marketplace . Kopen van 2

Download de Fring software en volg de aanwijzingen om met succes voltooien van de installatie op uw mobiele telefoon .
3

Maak een Fring nickname en wachtwoord en vul het registratieproces . Bovendien dient u een geldig e-mailadres voor wachtwoord - retrieval doeleinden .

Log in op Fring op uw mobiele telefoon om te beginnen met het maken van gratis internationale gesprekken via Wi - Fi of een 3G-netwerk 4 . De persoon die u belt moet ook Fring gedownload naar haar mobiele telefoon voor de internationale gesprekken zijn gratis .
Skype
5

Bezoek de Skype- website om het gratis te vinden software op de telefoon . U kunt Skype naar een Verizon Blackberry of Android-toestel te downloaden . U kunt het ook downloaden naar je iPhone of Nokia en Sony Ericson apparaten .
6

Klik op het tabblad " Skype Get " en vervolgens " op je mobiele " om de link te bekijken om de Skype- software . Scroll naar beneden en klik op " Get Skype Mobile " voor de gratis Skype downloaden .

Typ uw mobiele nummer in om de link te ontvangen voor de Skype downloaden met behulp van uw Verizon apparaat 7 . Als je een iPhone , Nokia of Sony Ericson , klik op " andere mobiele oplossingen " om de stappen te bekijken om Skype te downloaden om die telefoon . Voor de iPhone en iPod Touch , kunt u ook Skype downloaden met behulp van het apparaat App Store door te typen in Skype in het zoekveld .
8

Volg de aanwijzingen om de Skype- software te downloaden naar uw mobiele apparaat en maak een gebruikersnaam en wachtwoord om te beginnen met het maken van gratis Wi - Fi en 3G -netwerk bellen . De persoon die u belt moet ook Skype gebruiken voor gratis internationaal bellen .
Truphone
9

Bezoek de Truphone website voor de Truphone applicatie om gratis internationaal te bellen. De tweede generatie iPod Touch , iPhone en selecteer Nokia-telefoons zijn de enige apparaten ondersteund om gratis Wi - Fi- of 3G -netwerk te bellen .

Klik 10 op het tabblad " Truphone Toepassingen " en dan de " Devices "tab om de telefoon te selecteren om de software te downloaden . Voor Nokia -apparaten , scroll naar beneden naar compatibele Nokia- apparaten die gratis bellen zal toestaan ​​bekijken .
11

Klik op " Download Truphone " en volg de instructies om de software te downloaden . Voor je iPhone of iPod Touch , zal iTunes automatisch geopend , zodat u de gratis software te downloaden , als alternatief , kunt u downloaden Truphone uit de App Store , de download voor je Nokia en Blackberry zal u vragen om uw mobiele nummer in te voeren om de link te hebben naar uw telefoon in de vorm van een tekstbericht .
12

Klik op de link om te downloaden Truphone in iTunes of op je mobiele telefoon en volg de stappen om de software te installeren . Hier kunt u een gebruikersnaam , wachtwoord en voer uw e-mailadres om de slag te gaan .
13

Voeg je contacten van het toestel naar de TruFriends contacten handmatig of ze importeren om te beginnen met het maken van gratis internationale gesprekken via WiFi - Fi of een 3G-netwerk . De persoon die u belt moet ook Skype hebben of Truphone gratis internationaal bellen .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te ontgrendelen een Linksy…
·VoiceXML Vs . VoIP 
·Hoe maak je een voice -adapter…
·Hoe maak je een Ventrilo Serve…
·Wat is de maximale toegestane …
·Wat is VoIP en hoe werkt het ?…
·VoIP Security Standards 
·Teracom VoIP Training 
·Hoe je VoIP Sunrocket Configur…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u een Exchange Mailbox Maken 
·? Wat is een Perimeter Router 
·Verbinding maken met een Windows-pc Vanu…
·Hoe de fabrieksinstellingen te herstelle…
·Wat zijn Remote Access Technologies ? 
·Hoe kan ik een LinkSys IP configureren 
·Wat is een Internet Bubble ? 
·Hoe je emotie pictogrammen Het toetsenbo…
·Hoe maak je een router met Comcast Cable…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com