Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de tools voor Internet Communicatie ?
Internet communicatie is een vorm van computer- mediated communication ( CMC ) . Computer gemedieerde communicatie is alle communicatie gebeurt via computers . Communicatie- instrumenten voor internetcommunicatie variëren van computer hardware en software om het hebben van goede communicatieve vaardigheden . ( Zie referentie 2 . ) Computer Hardware

Een LAN ( Local Area Network ) -verbinding is nodig voor internet communicatie . Deze hardware kan uw computer om te communiceren met andere computers . De meeste computers worden geleverd met een ingebouwde LAN-verbinding . ( Zie referentie 1 . )
Computer Software

Computer software
is wat krijgt u toegang tot Internet communicatiemiddelen zoals e-mail , instant messaging en social networking websites . Zonder computer software en hardware je niet in staat om te communiceren via het internet zou zijn . ( Zie referentie 2 . )
E-mail en Instant Messaging
p E-mail
is een populaire Internet communicatie-instrument . Veel onderwijsinstellingen en bedrijven vertrouwen op e-mail om informatie te communiceren naar een groot aantal mensen . ( Zie referentie 3 . )

Instant messaging programma
zijn downloadbare programma's die u in staat om te communiceren met anderen die dezelfde instant messaging programma . Om privacy redenen elke gebruiker een schermnaam die fungeert als instant messaging identiteit van de persoon creëert .
Social Networking en Dating Websites voor

Dating websites
worden match making websites die compatibiliteit te gebruiken om de beste resultaten voor u te bepalen . Social networking websites kunt u uw eigen netwerk van mensen te creëren door zich "vrienden" met andere gebruikers . Beide website types integreren veel verschillende communicatiemiddelen . Misschien wel het belangrijkste communicatie-instrument in relatie tot deze websites is jouw profiel . De informatie op je profiel is een essentiële factor bij een andere gebruiker is de beslissing al of niet met u communiceren . ( Zie referentie 2 . )
Andere Internet Communicatie

Andere soorten van internet communicatie zijn blogs en voice over IP . Blogs zijn zoals openbare online dagboeken . Lezers zijn in staat om feedback te delen door commentaar te geven op berichten ( blogberichten ) . Sommige networking websites zijn een soort van bloggen genaamd micro - blogging . Micro - blogging laat een persoon aandeel wat er over haar geest in slechts een zin of twee . ( Zie referentie 2 . )

Voice
over IP is als het hebben van een telefoongesprek behalve in plaats van een telefoonlijn het gesprek wordt ondersteund door een internet verbinding . Bedrijven behoren tot organisaties die voice over IP voor de communicatie .
Persoonlijke communicatie vaardigheden

In de kern van computer gemedieerde communicatie is hetzelfde communicatieve vaardigheden die nodig zijn bij de communicatie met anderen in persoon of aan de telefoon . Als u niet beschikt over goede communicatieve vaardigheden beschikken , zul je moeite hebben met communiceren met anderen op het internet . Goede communicatieve vaardigheden zijn wetende geschikte onderwerpen van gesprek , luisteren naar anderen en het vermogen om compromissen te sluiten , om meningsverschillen te schikken . ( Zie referentie 2 . ) Op Twitter

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe om te zien of Verizon tele…
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Hoe Hook Up een router gebruik…
·Hoe maak je een digitaal certi…
·Wat gebeurt er als u Gebruik d…
·Waarom heb ik Audio verliezen …
·Wat heb ik nodig om verbinding…
·Hoe te Cable TV & Internet Pro…
·Hoe maak je een Linux ISO boot…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te HTTP Basic Authentication Configu…
·Mijn Dell Computer maakt geen verbinding…
·Hoe te configureren D - Link Wireless 
·Hoe maak je een USB Wireless Adapter Res…
·Hoe maak je een Netgear WGR614 router Un…
·Hoe te Liferay Web Proxy configureren 
·Sabrent Wireless Adapter instructies 
·Maand-tot - maand Web Hosting 
·Hoe om te sparen Kaart Pix Van Google 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com