Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Crossover Cable instructies
Bij het aansluiten van een paar computers in een netwerk configuratie , een switch hub wordt meestal gebruikt . Als u slechts twee computers en de noodzaak om ze te verbinden zonder de hulp van een hub , moet u een gespecialiseerd stuk gereedschap genaamd een crossover-kabel gebruiken . Deze kabel wordt de tweede en derde paar pennen van de ene naar de andere , zodat de computers direct met elkaar praten zonder apparaat ertussen . Hoe het werkt

In een normale configuratie , rechte Ethernet- kabels worden gebruikt , deze hebben exact dezelfde pinout configuratie op elk uiteinde . Elk uiteinde van de kabel gebruikt pin een en twee te zenden, en kunnen drie tot zes te ontvangen . Dit betekent dat de switch of router apparaat heeft aan de crossover-functie van het omzetten van het signaal om uit te voeren , zodat het signaal gaat via de juiste kanalen om de computers , die allemaal zijn aangesloten op dezelfde manier : een signaal van computer ' A ' gaat door kunnen een en twee van de router , die dat signaal draait en stuurt het naar computer ' B ' door kunnen drie en zes . Zonder deze tussenliggende functie , ' A ' en ' B ' zou proberen om informatie te sturen naar elkaar over pinnen een en twee , en het luisteren naar pinnen drie en zes , dus geen communicatie zou gebeuren . Een crossover kabel swaps deze paren zodat de draden die uit een en twee pinnen aan een uiteinde naar kunnen drie en zes andere uiteinde . Dit betekent dat terwijl u verbonden bent met de crossover -kabel , de twee computers kan communiceren .
Slag

Om een ​​crossover kabel te maken , zult u een lengte van CAT5 of behoefte CAT6 kabel , RJ45 eindigt , draadtang en strippers , en een einde tang . Er zijn twee verschillende bedradingsnormen die verschillende gekleurde paren gebruiken in verschillende posities . Ten behoeve van een crossover-kabel , maakt het niet uit welke kleur het paar is , zolang je dezelfde instructies volgen . Strip ongeveer een centimeter van de isolatie van de CAT5 kabel . Scheid de draden en untwist de paren terug naar de isolatie alleen . Organiseren ze in de volgorde van de standaard die u hebt gekozen om te gebruiken .
Pinnen

De meest voorkomende configuratie is een paar op pinnen een en twee , zoals de wit /oranje paar , en een paar op pinnen drie en zes , zoals de wit /groene pair . Vier en vijf zijn meestal de witte /blauwe pair en zeven acht zijn de wit /bruin paar. Aan de ene kant , zullen ze dit kleurenschema te volgen en anderzijds de wit /oranje paar op de drie en zes pinnen . De wit /groene pair zal op de een en twee pinnen . Het maakt niet uit welke kleuren je gebruikt , sluit u de een, twee , drie en zes pennen van de ene kant naar de drie , zes , een en twee pinnen op de andere in die volgorde . Zorg ervoor dat de draden in de RJ45-stekkers volledig ingestoken en plooien strak tweemaal tot verbonden . Nu moet je in staat om twee computers rechtstreeks via de Ethernet-poorten .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je Wireless Receiver signa…
·Hoe u een proxy -server config…
·Hoe naar Home Directories Sync…
·Hoe naar een andere computer b…
·Hoe te verbinden twee pc's met…
·Hardware vereisten voor een Wi…
·Hoe Network Vista & XP met een…
·Hoe je Exchange 2000 Verwijder…
·Hoe je DNS Flush op Leopard 
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router install…
Linksys Network Hub instructies 
Wireless Cable Modem Informatie 
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Wat is een Modem Card ? 
·Hoe verander ik Wireless Network Adapter…
·Hoe maak je Snijd een Windows Firewall 
·Hoe u Windows Network Logins Monitor 
·Hoe Vergelijk VoIP-software 
·Krimpgereedschap voor Cat6 
·Hoe kan ik een Linksys Phone Adapter con…
·Een FORCEnet Compliance Checklist 
·Alternatieven voor Trashmail 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com