Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe je Wireless Receiver signaalsterkte Verhoog
Het draadloze netwerken revolutie heeft computers overal zetten - in coffeeshops , bars en zelfs fast food restaurants . Een draadloze verbinding bestaat uit twee afzonderlijke delen : een omroep inrichting en een ontvanger . De ontvanger is geïnstalleerd in draadloze -compatibele laptops en desktop computers . Deze ontvangers hebben antennes die pikken het draadloze signaal van de uitzending apparaat . Het verhogen van de draadloze ontvanger signaalsterkte is mogelijk met een paar eenvoudige tips . Wat je nodig hebt
High - gain antenne
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Werk de stuurprogramma's voor uw draadloze ontvanger -kaart . Navigeer naar de " Control Panel " ( Windows ) of "System Preferences " ( Mac ) en zoek de sectie Informatie Netwerk . Klik op je draadloze kaart en noteer de fabrikant . Ook, let op de versie van de driver -software , als deze informatie wordt weergegeven . Ga naar de website van de fabrikant en download de nieuwste stuurprogramma's voor uw kaart . Volg de instructies van de fabrikant voor installatie . Het kan nodig zijn om opnieuw op te starten wanneer u klaar bent . Kopen van 2

Verplaats de draadloze uitzending unit naar een centrale locatie . Als je een draadloze router , bijvoorbeeld , plaatst u het apparaat in het midden van uw huis of appartement .
3

Installeer een high - gain antenne . De standaard antennes die komen met draadloze kaarten in laptops en desktops zijn omni - directioneel . Dat betekent dat ze uitzenden gelijkelijk in alle richtingen . Als uw router is ingesteld op een vaste plaats in uw huis of kantoor , weet je precies waar het signaal is afkomstig . U kunt externe antennes kopen om verbinding te maken met uw draadloze ontvanger die de signaalsterkte zal stimuleren .
4

Upgrade uw draadloze ontvanger . Oudere netwerken gebruikt de 802.11b draadloze standaard . Nieuwere standaarden zoals 802.11g zijn minstens vier keer sneller . Daarnaast is de 802.11g-protocol is achterwaarts compatibel met oudere 802.11b draadloze apparaten .
5

Verander de instellingen van uw draadloze ontvanger . Dit kan gedaan worden door ofwel het Configuratiescherm ( Windows ) of System Settings ( Mac ) . In het venster Eigenschappen voor uw draadloze ontvanger , op zoek naar een instelling en verandering op de hoogste instelling " Agressiviteit bij zwerven " .
6

Update de firmware van uw draadloze zender . Ga naar de website van de fabrikant , download de nieuwste stuurprogramma's en installeer ze volgens de instructies . Reboot de router als u klaar bent .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe gebruik je een computer ne…
·Hoe maak je een netwerk in KVM…
·Hoe je Mac Problemen met pc Fi…
·Hoe kan ik een SDH Install 
·Hoe maak je een Network Hard D…
·Hoe TS Web Install 
·Hoe een File Association Met G…
·Hoe om te controleren Domein G…
·Hoe kan ik een Linksys RTP300 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe aan te melden bij Avaya CM 
·Hoe te LM Authentication Disable 
·Hoe snel is 1 Mbps op Fiber ? 
·Wat is Cisco SMARTnet ? 
·Hoe te verbinden Twee draadloze routers …
·Hoe kan ik een SSL Certificaat Vervang i…
·Hoe te vinden waar een WiFi signaal Is d…
·Heeft een iMac Hebben een ingebouwde dra…
·Wat doet een USB -poort eruit? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com