Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Een FORCEnet Compliance Checklist
Het ministerie van Defensie erkent de noodzaak van het naadloos en veilig versturen van informatie over meerdere netwerken en computersystemen . De inspanning om dit te doen is bedacht network - centric warfare , of NCW . De Amerikaanse marine de visie van de uitvoering NCW wordt aangeduid als FORCEnet . Het doel is een verregaande een: Integreer gegevens , commando's en mogelijkheden van de oceaanbodem naar de ruimte naadloos en effectief . Zorgen voor nieuwe en bestaande systemen zijn juist geconfigureerd te volbrengen de FORCEnet missie vereist herziening van de belangrijkste systemen en programma's om de naleving van compliance-kwesties te garanderen . Stappen eerste

Ter voorbereiding op de uitvoering van FORCEnet , interne compliance audits en controles moet eerst worden voltooid om ervoor te zorgen de marine is bereid om te synchroniseren met andere nationale en internationale systemen . Deze omvat onder andere benodigde bandbreedte voor grote hoeveelheden gegevens delen , alsmede de integratie van de huidige systemen en netwerken te behandelen . Herziening van de bestaande infrastructuur van de marine is bepalend voor de netwerk-en informatie -architecturen die nodig is om voor te bereiden om FORCEnet doelstellingen en klaar om te synchroniseren met andere systemen te zijn .
Gegevens

De FORCEnet naleving checklist begint met een overzicht van de indeling normen van een bestaand systeem en data modellering. Zoals het geval is met een computer of systeemintegratie , moet elk systeem bestaan ​​uit gewone --- of een reeks gemeenschappelijke --- formaten en soorten data . De noodzaak om een gegevenstype converteren naar een ander is traag en log hoogstens mogelijk het slechtste geval. Omdat het doel van FORCEnet is om informatie te combineren en te gebruiken vanaf meerdere systemen over de hele wereld , gemeenschappelijke data types en formaten zijn een noodzaak .
Servicing en Communicatie

FORCEnet naleving checklists dienen gegevens betreffende verwachte tijd tot onderhoud problemen die zich voordoen te voeren en af te ronden. Samen met de noodzaak om de timing van de dienst - gerelateerde zaken te geven , wordt te voldoen vereist waarin de locatie van alle middelen die nodig zijn voor de aanpak van systemen tekortkomingen . Tenslotte dit gebied van FORCEnet overeenstemming moet de beschikbaarheid van betrouwbare videoconferentie mogelijkheden behoren . Met zoveel systemen in zo'n geografisch divers gebied , de mogelijkheid om direct te communiceren met de Amerikaanse defensie- agentschappen en bondgenoten is kritiek .
Veiligheid en Documentatie

Naleving hotels met FORCEnet protocollen houdt review van wachtwoord en encryptie-technologie wordt gebruikt , in aanvulling op de zorgen in verband met de menselijke veiligheid --- in andere woorden , wie toegang heeft tot welke informatie en hoe die informatie wordt beschermd tegen indringers heeft . Er zijn ook compliance-kwesties in verband met de overdracht van gevoelige gegevens die moeten worden opgenomen in de checklist , met inbegrip van informatie doorgegeven via bestanden , de gebruikte protocollen bij het overbrengen van databestanden en informatie verzonden en ontvangen via het internet . Ook zijn alle gebieden van de compliance checklist moet worden gedocumenteerd .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·De Grondbeginselen van Compute…
·Hoe kan ik een laptop netwerk …
·Hoe maak je een netwerk maken …
·Hoe maak je een CPY Bestand op…
·De Beschrijving van de PROFIBU…
·De voordelen van het gebruik v…
·Hoe je op afstand Verbinding m…
·Hoe te People's IP op MSN Zoek…
·De SS7/MAP Protocol 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet- Cord Gebruik 
·Wat zijn de voordelen van Voice Over IP …
·Wat is een RFC -protocol ? 
·Hoe maak je een Security - enabled Wirel…
·Hoe toegang AMEC E 
·Wat krijg je van de Marble Game in Twili…
·De uitdagingen van een Outdoor Distribut…
·Aanbevolen specificaties voor een comput…
·Hoe te SSI met Apache2 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com