Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat krijg je van de Marble Game in Twilight Princess ?
Game bedrijf Nintendo staat bekend voor het creëren van een aantal van de meeste van de video game-industrie de iconische personages . Onder de cast van de populaire avatars die ster in zijn games is Link , de held van ' The Legend of Zelda ' game-serie . In de actie - adventure video game " The Legend of Zelda : Twilight Princess " voor de Nintendo GameCube en Wii -systemen , Link rendementen en spelers kunnen een geheel nieuwe reeks van avonturen met hun favoriete krijger spelen . Als onderdeel van het avontuur kunnen spelers deelnemen aan een verscheidenheid van mini - games, waaronder Rollgoal . Basic Concept

" Twilight Princess ", de hoofdpersoon Link is een krijger die zijn vaderland moeten redden van de krachten van het kwaad . Spelers de controle over Link en vecht vijanden terwijl het voltooien quests . Als een onderbreking van de belangrijkste verhaallijn van het spel , kunnen spelers ook struikelen op in-game personages die de kans om prijzen te winnen door het spelen van mini - games bieden .
Rollgoal

een van de mini - games die spelers kunnen deelnemen aan als Link is de marmeren spel Rollgoal . Dit spel kan worden benaderd door een bezoek aan de visserij hut van de in-game personage Hena in Upper River gebied Zora's van het spel . Het spel bestaat uit een bord dat spelers kantelen om een knikker rollen langs een bepaalde baan . Er zijn acht niveaus om het spel dat spelers moeten voltooien in een rij om een speciale prijs te winnen . Het spel kost vijf rupees ( munteenheid van het spel ) te spelen en de speler krijgt tien roepies voor elk level voltooid samen met de speciale prijs aangeboden door Hena aan spelers die alle acht levels te voltooien .
The Frog Lure

de ultieme prijs voor het winnen van de marmeren spel is de kikker lokken , dat is een speciale vissen lokken die Link kan gebruiken om grote en zeldzame vissen , waaronder de zeer zeldzame Hylian modderkruiper te vangen . Vissen is een mini -game kan de speler regelmatig deel te nemen inch Voor elke vis de speler vangt hij zal een bepaalde hoeveelheid roepies afhankelijk van de grootte en de zeldzaamheid van de vis krijgt . Vissen zoals de Hylian modderkruiper net de grootste beloning .
Overwegingen Anders

Er zijn eigenlijk 64 totale niveaus in Rollgoal , maar de meeste van deze zijn gewoon het zelfde niveau van de speler is al voltooid , maar nu moet de speler ze sneller te voltooien . Om de kikker lokken te beveiligen , moet de speler vult de eerste acht niveaus van de mini -game . Maar zelfs na het behalen van de kikker lokken kun je nog steeds spelen via Rollgoal om meer rupees te verdienen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te dll- bestanden voor Vis…
·Draadloos Internet Vs . Breedb…
·Hoe de communicatie Matrix voo…
·U kunt pingen op nummer , maar…
·De Ethische verantwoordelijkhe…
·Is StarCraft 2 voor de PlaySta…
·Hoe te HTTP Basic Authenticati…
·Wat zijn bijlagen bij het verz…
·Wat is SOAP API ? 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Wat is Wireless PCI ? 
·Hoe de persoon die je Deleted op Zoek My…
·Hoe kan ik een Linksys Passphrase Passwo…
·Tutorial om een Lag Switch Merk 
·Definities van Computer Algemene for Kid…
·Wat is het verschil tussen 802.11b en 80…
·Hoe te Ethernet Speed ​​Test 
·Hoe mappen Via Windows CE Network delen 
·Hoe kan ik Look Up een webadres van een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com