Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
U kunt pingen op nummer , maar niet op naam ?
U gebruikt de opdracht Ping om de snelheid van internetverbindingen te testen en om de status van computers in een netwerk te controleren . De commando accepteert een IP-adres of een domeinnaam , maar de naam werkt alleen onder bepaalde omstandigheden . Het internet, bijvoorbeeld , heeft een netwerk van speciale servers die laat uw computer met anderen te communiceren bij naam . Als uw netwerk ontbreekt deze server , of als uw computer niet weet zijn adres , Ping zal niet werken voor namen . Ping

meeste computers
, ongeacht of ze Windows , Mac OSX of Linux , hebben een opdracht Ping . Ping is een standaard command - line utility voor het testen van netwerken . Wanneer u " Ping " bij een opdrachtprompt , gevolgd door een IP-adres typt , de computer stuurt een eenvoudige signaal naar de computer op dat adres , het aanvragen van erkenning . Wanneer uw computer de bevestiging ontvangt , de Ping -programma meldt de responstijd . Omdat computers reageren op verzoeken snel Ping , typische responstijden zijn enkele tientallen milliseconden . Een succesvolle Ping respons betekent twee dingen: ten eerste , dat uw computer goed werkt en is aangesloten op een functionerend netwerk , en ten tweede , dat de doelcomputer ook werkt en verbonden
Internet Protocol adressen < . >

een IP br , of Internet Protocol adres is een reeks van vier cijfers , elk van nul tot 255 , gescheiden door punten . Bijvoorbeeld 192.168.1.1 is een adres gebruikelijk om kleine netwerken . Alle computers op het internet hebben een adres zoals deze, alle computers in een lokaal netwerk een IP-adres ook. U kunt het IP -adres van elke computer pingen als het netwerk mogelijk maakt dataverkeer tussen uw computer en het andere .
Domain Name Service

Elke webserver op de internet heeft een IP -adres , en de meeste hebben ook een naam . De naam maakt het communiceren met websites veel gemakkelijker , omdat je kunt herinneren www.google.com bijvoorbeeld gemakkelijker dan 74.125.225.48 . Een internet- systeem genaamd Domain Name Service of DNS , vervangt automatisch het IP- nummer adres voor de naam als u de naam Ping of typ deze in de adresbalk van uw webbrowser . Als uw computer netwerksoftware een DNS -server adres heeft , of als de server niet werkt , heeft u geen antwoord krijgt als je probeert om domeinnaam van een server pingen . U kunt nog steeds in staat zijn om zijn nummer te pingen , echter .
Netwerkconfiguratie

Als je IP- adres van een computer pingen en ontvang een reactie , maar pingen zijn domeinnaam ontbreekt, is uw computer verbonden met een netwerk , maar het netwerk heeft een probleem . Controleer de netwerkconfiguratie van uw computer , met name onder Internet Protocol en DNS Server Configuration . Afhankelijk van hoe uw netwerk is ingesteld , moet u DNS Server Configuration wijzigen in automatische , of als deze niet beschikbaar is , moet u het IP-adres van de server invoeren. Als deze punten in orde lijken , zou de DNS- server zelf niet te werken . Contact op met uw Internet Service Provider of netwerkbeheerder om dit probleem op te lossen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Is een Gateway hetzelfde als e…
·Hoe vindt mijn Router Aantal 
·Hoe te Domeinnamen zoeken 
·Hoe maak je Stuur een Opdracht…
·Hoe te Group Email Creëren 
·Hoe je DNS -replicatie Test 
·Wat is Google NCR ? 
·Hoe kan ik een database op een…
·Hoe maak je een tegenstelling …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe vind je je WEP-sleutel Zonder een ro…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Hoe kunt u uw Swamp Cooler Smell Good ? 
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Make Ou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Client Server Zorg 
·Hoe te gebruiken Linksys Network Storage…
·Hoe te Minimale Wachtwoordvereisten wijz…
·Hoe kan ik Hook Up een Wireless Linksys …
·Niet- IP protocol 
·Klassen van Networking 
·Hoe het opzetten van een SSH -server op …
·Hoe te DIA Install 
·Hoe te Ontvangers in Microsoft Outlook e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com