Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik een database op een Apache server Creëren
De Apache -server werd voor het eerst geïntroduceerd in 1995 . Apache werd al snel de standaard server van de keuze voor veel web - hosting bedrijven . De stabiliteit , betrouwbaarheid en betaalbare prijzen van de Apache webserver hoge mate bijgedragen aan de toename van het aantal websites op het internet . In feite is de Apache server was de eerste die overtreffen de websites 100 miljoen benchmark. Natuurlijk , de sleutel tot een goede website is de mogelijkheid om databases te gebruiken , en Apache maakt het creëren van databases een briesje . Een paar eenvoudige stappen zal helpen bij het opzetten van een database voor uw website in een mum van tijd . Instructies
1

Log in om je bedieningspaneel van de Apache server . Op het moment dat u een rekening openen bij de webhost , zullen zij u voorzien van instructies over hoe u het bedieningspaneel. Regisseren uw browser om " yourname.com /cpanel " doet meestal deze . Kopen van 2

Blader omlaag naar de sectie ' Databases ' van het bedieningspaneel van de Apache server . Klik op de knop " MySQL Databases " om de database administratie gedeelte van het bedieningspaneel openen .
3

Maak het databasebestand . De MySQL database gedeelte van de Apache bedieningspaneel heeft een gebied dat duidelijk is gelabeld "Create New Database . " Typ de naam van de database in het vak en klik op 'Verzenden'. Apache zal dan een MySQL database met die naam .
4

Maak een database gebruiker voor de Apache server . Scroll naar beneden op de MySQL database pagina totdat u de sectie ' Database Users " te bereiken . Onder ' Toevoegen nieuwe gebruiker , " in een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen . Voer het wachtwoord twee keer om vergissingen te voorkomen , klik vervolgens op de knop " Gebruikers maken . "
5

Voeg de gebruiker toe aan de database . Aan de onderkant van de MySQL database pagina van de Apache server om naar het gedeelte waar je gebruikers koppelen aan databases scrollen . Gebruik de eerste drop - down menu aan de gebruiker te selecteren , en de tweede drop - down menu om de database te selecteren . Toen hem werd gevraagd welke permissies te geven , selecteert u " All Machtigingen. "

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is de haven bij het kiezen…
·Hoe je 
·SSL Issues 
·Hoe te JSP Verrichten in Weblo…
·Hoe vind ik een website host-a…
·De voordelen & nadelen van een…
·Hoe de computer Port Test 
·Hoe je IP Checksum Bereken 
·Wat is ADSL Speed ​​? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe uw Netgear Wireless Router Settings …
·Hoe je draadloze instellingen optimalise…
·Hoe maak je draadloos internet Detect 
·Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
·Hoe maak je een Exchange Omleiden naar e…
·Virtual Private Network Definition 
·Help met een Flickering Signaal op een d…
·Hoe je Wireless Channel Numbers Identifi…
·Waar is de Network Scanner Tool op mijn …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com