Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is de haven bij het kiezen van een Proxy Server ?
Proxy -servers zijn computers die voor andere computers in het kader van een netwerk transactie staan ​​. De correspondent moet niet beseffen dat het te maken heeft met een proxy , en zo veel netwerk -en internetgebruikers omgaan met proxy servers op regelmatige basis zonder het te weten . Computergebruikers kunnen ervoor kiezen om hun internetverkeer te kanaliseren via een proxy -server . De gebruiker moet het netwerk - ontsluiting software configureren om alle communicatie naar de proxy te sturen en gaat het invoeren van het adres van de server en het poortnummer in de programma-instellingen . Poortnummer

Een poort kan een aansluiting op een computer zijn , maar in de context van de proxy -server adressen , het is een snelkoppeling naar een applicatie die draait op een computer . Een server verwacht inkomende berichten , maar het is misschien niet meteen weten welke van de vele programma's die voortdurend moeten omgaan met specifieke verkeerssituaties . De server draait een luisterprogramma , riep een daemon , die luistert voor inkomende berichten en stuurt ze naar de applicatie die elk bericht kan verwerken . Het poortnummer vertelt dat daemon welke toepassing het inkomende bericht moet ontvangen .
Network Settings

De computertoepassing
die het vaakst communiceert met proxy servers is de web browser . Als de browser is ingesteld om een proxyserver te gebruiken , zal het niet contact opnemen met een van de adressen getypt in de adresbalk van de gebruiker . In plaats daarvan , zal het altijd contact opnemen met de proxyserver , het dragen van de gewenste webadres als parameter . De proxyserver vervolgens contacten dat adres namens de browser . Om de browser om een bericht naar de proxy toepassing die op de proxyserver zij haar verzoek in niet alleen het adres van de server , maar ook poortnummer van de proxy toepassing . Om deze reden , moet de gebruiker de browser welk adres en het poortnummer te gebruiken door het invoeren van deze gegevens in het netwerk instelling deel van de systeemconfiguratie van de browser te vertellen.
Regelmatige Port Numbers < br >

Sommige poortnummers
vooraf zijn toegewezen aan specifieke toepassingen door een internationaal orgaan genaamd IANA , de Internet Assigned Numbers Authority . De beheerder van een proxy -server kan de aanvraag om een poortnummer configureren voor gebruik , maar het is waarschijnlijk dat een poortnummer vermeld als een bekende poort voor een andere toepassing wordt vermeden . De meeste tutorials aanraden te vermijden onder 1024 elk poortnummer , om de volledige ranger van bekende poortnummers waarborgen wordt niet aangeraakt . De aanbevolen poortnummer voor proxies is 8080 en er zijn meer proxies gebruik van dit poortnummer dan alle andere . Echter , er is geen handhaving van deze regel en vele andere poortnummers worden gebruikt bij volmacht applicatiebeheerders .
Vinden poortnummers

Het belang van het poortnummer betekent dat geen proxyserver adverteert haar adres zonder ook het uitbrengen van haar poortnummer . Gebruikers op zoek naar lijsten van proxy servers zal merken dat elk item geeft een IP-adres en een poortnummer en deze beide gegevens te hebben om contact op te nemen dat de proxy -server in het netwerk instellingen van de browser in te voeren .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik Internet Download S…
·Hoe maak je verbinding een All…
·Inleiding tot de Client Server…
·Draadloze modems Vs . Wireless…
·Hoe maak je een nieuwe OWA SSL…
·Hoe om te informeren naar de L…
·Hoe maak je een Packet Loss Vo…
·Hoe kan ik PHP Setup op IIS 6 
·Hoe maak je een verbinding Res…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Optimum Voice Install 
·Hoe je draadloze dekking te verbeteren 
·Hoe je switch Gegevensoverdrachtsnelheid…
·Hoe te Past Website Filters op School en…
·Hoe je Wireless Intruders stoppen 
·Hoe te verbinden met behulp van een Cros…
·Hoe kan ik PHP installeren op een pc met…
·Hoe maak je een Zoom Mini Externe USB ge…
·How Do You Verwijder Google zoekresultat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com