Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Infrastructuur Eisen voor een Internet Server
Hoewel het theoretisch mogelijk is om een website uit te voeren vanuit een reserve computer zitten in de kelder , het hosten van een veilige betrouwbare website houdt meer in dan servers , software en kabels . Het bouwen van een in - house web aanwezigheid impliceert planning , tijd en middelen . Sommige infrastructuurvereisten nodig om een ​​betrouwbare , langdurige Web aanwezigheid op te bouwen . Internet Service Provider ( ISP ) op Twitter

Het kiezen van de juiste bandbreedte en de netwerkverbinding ( kabel , DSL en T1 ) is cruciaal voor de site aanwezigheid op het web . Balanceren prestaties, kosten , functies en betrouwbaarheid zal ofwel maken de site een succes of leeg de onderneming bankrekening . Praat met anderen met ervaring voor de ontmoeting met verschillende leveranciers .
Communications Gear

De router en de communicatie-interface ( kabelmodem , DSL-modem , brug of ander apparaat ) en de kabels die hen verbinden vormen de brug vanaf de webserver naar de buitenwereld . De meeste van deze apparatuur zal worden verstrekt door de Internet Service Provider , maar als de site groeit meer apparatuur zoals switches , hubs , patchpanelen , zal bedrading en firewalls nodig zijn . Kies een leverancier voor zoveel mogelijk van deze apparatuur mogelijk te minimaliseren vingerwijzen wanneer hardware faalt .
Macht

Na de communicatie versnelling , de meest belangrijk apparaat noodzakelijk is een betrouwbare noodstroomvoorziening ( UPS ) . Dit apparaat onderhoudt energie wanneer buitenlijnen mislukken en blijft aan de macht van de servers en communicatie- uitrusting voor een vooraf bepaalde tijdsperiode voordat sierlijk uitzetten van de apparatuur. Back-up generatoren en andere alternatieve energiebronnen kan ook worden overwogen als 24/7 betrouwbaarheid is van cruciaal belang .
Koeling

Hoewel verhoogde vloeren en multi -ton airconditioners zijn meestal niet nodig , een aparte thermostaat of extra koeling kan nodig zijn om de server -en communicatie- uitrusting te beschermen . De kamer moet ergens tussen 65 en 75 graden Celsius worden gehandhaafd om de apparatuur te beschermen .
Network Security

Firewalls
( zowel hardware als software ) zijn nodig maar kan geven een vals gevoel van veiligheid als ze niet goed geconfigureerd . Maak een verbintenis tot Internet security principes te leren en te oefenen . Configureren firewalls , routers en andere beveiliging om te filteren op ongewenste pakketten . Harden servers , veranderen alle standaard wachtwoorden en bewaar het besturingssysteem en softwarepatches up -to-date .
Fysieke Veiligheid

Al de veiligheid van het netwerk zal zinloos zijn als iemand loopt weg met de servers . Houd servers en communicatie versnelling achter gesloten deuren . De ruimte moet veilig zijn op een centrale locatie in de buurt van de macht en communicatie en ergens waar het verkeer gemakkelijk kan worden gecontroleerd . Ontwikkelen van een uitgebreid veiligheidsplan , set redelijk beleid en uit te voeren .
Overige items

Naast de bovenstaande items , een typische server ruimte nodig heeft meubilair , rekken , bevestigingsmateriaal , rekken en andere items aan deze een comfortabele plek om te werken . Apparatuur moet oplopen van de vloer , moeten kabels netjes worden geregeld en georganiseerd worden voor een gemakkelijke toegang , moet apparatuur worden geplaatst voor het gemak van onderhoud en de kamer moet netjes en ordelijk verschijnen .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te detecteren Als een e-ma…
·Hoe te verbinden GPRS Via Blue…
·Hoe te installeren Earthlink I…
·How to Set Up een laptop Inter…
·Hoe maak je een computernaam o…
·Non TCP /IP -protocol 
·Zelfgemaakte Wireless parabool…
·Hoe uw eigen Anime Avatar Onli…
·Hoe Hook Up Modems om verschil…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Hoe de snelheid van mijn Huawei 3 Mobile…
·Hoe te testen voor een zwakke SSL 
·Verbinding maken met een ad-hocnetwerk 
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als een …
·Sabrent Wireless Adapter instructies 
·Hoe de Modem Cover Demonteer op de Toshi…
·Hoe u uw DNS- Fix op uw computer 
·Hoe je D - Link Router Reset 
·H.310 protocollen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com