Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
LOTRO Hobbygereedschappen
De online gaming ervaring , LOTRO , of Lord of the Rings Online , kunt u het leven in Middle Earth in een massale online multiplayer universum te ervaren . Afgezien van quests , sociale netwerken en de mogelijkheid om level - up , je LOTRO personage heeft ook de mogelijkheid om een reeks van verschillende ambachten in dienst . Of je karakter is een landeigenaar , ontdekkingsreiziger of historicus , heb je toegang tot de ambachtelijke gereedschappen verkrijgbaar in Middle Earth . Koken Craft

Koken gereedschappen
zijn de standaard tools die u krijgt op het leren het koken ambacht . Het pictogram dat het koken gereedschappen symboliseert een koekenpan . Verschillende niveaus van het koken gereedschappen bestaan ​​in het spel , van beginner tot superieur gereedschap . Aan elk recept bereiden met de ambachtelijke bereiding moet u deze tools uit te rusten . Voor sommige recepten , moet je karakter ook brandhout en aanmaakhout om een kampvuur te maken . Het kampvuur is niet een ingrediënt , maar nog een aparte tool die je moet klikken en activatedbefore koken . U kunt de aankoop kookkunsten van een levering leverancier .
Knutselen

Personages Ga met de sleutelen ambachtelijke eigenschappen in staat zijn tot het opsporen en maken sieraden . De instrumenten die nodig zijn voor deze ambachten omvatten prospectie en gereedschappen juwelier . Met prospectie gereedschappen van je personage uitgerust hij in staat is op te halen bij koper, tin , zilver , kruiwagen - ijzer en goud deposito's in de hele kaart . De prospectie tools kunnen ook je karakter te smelten en raffineren van de geprospecteerd erts in staven . Gereedschappen juwelier laat je personage aan sieraden dat is niet alleen cosmetisch , maar functioneel te maken . Verschillende recepten omvatten Amulet van de Frost Raven en een glinsterende koperen ring . Deze verschillende sieraden stukken verbeteren van je personage kracht , behendigheid en defensie .
Landbouw en Tailoring

De ontdekkingsreiziger , landeigenaar en historicus crafting personages zijn in staat om de boerderij en maken kleding en armor met agrarische werktuigen en gereedschappen op maat . Tuingereedschap laat je karakter om niet alleen gewassen die kunnen dienen bij het koken recepten , maar ook oogsten en sorteren van zaden . Tailoring tools kunnen je karakter te naaien en te creëren cosmetische kleding , die populair is in sociale bijeenkomsten , en lichte en middelzware bepantsering . Je moet verschillende kwaliteiten van garen en stof te kopen in aanvulling op het gebruik van de tailoring gereedschappen .

Previous: Next:
  Network Security
·De Top 10 Kwetsbaarheid Scanne…
·Waarom een ​​firewall en een p…
·Hoe te configureren SonicWALL …
·Hoe Gebruiker Internet Activit…
·PPTP : Ondersteunde protocolle…
·Handover protocol 
·Hoe te Spoofing Block 
·Kenmerken van een Proxy Server…
·Wat is Proxy Mode? 
  Related Articles
Hoe te gebruiken WiFi Crack Gereedschap 
Remote Access Gereedschap 
Network Performance Measurement Gereedsc…
WLAN 's voor Windows 
Wi- Fi- Tools voor Windows 
Draadloos Enquête Gereedschap 
Wi- Fi Analyse Test Tools voor Windows M…
Draadloze signaalsterkte Tools for Lapto…
Hoe te testen WiFi Network Tools voor Si…
  Netwerken Articles
·Time Warner Adelphia Compatibel Modems 
·Hoe Laptop Internet gebruiken op het wer…
·Hoe je Wireless Hacking Detect 
·Speed ​​& Wachttijd Tests voor Dial - Up…
·Een samenvatting van routingprotocollen 
·Hoe te Cluster PCS 
·Hoe te Rockbox gebruiken met een iPod 
·Hoe maak je een Dial Up Modem Test 
·Hoe kan ik een discussie in Facebook Geb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com