Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Time Warner Adelphia Compatibel Modems
Time Warner Cable overnam Adelphia kabel in het midden van de jaren 2000 . Op dat moment , Adelphia opgehouden te bestaan ​​en al van de kabel klanten werden klanten van Time Warner Cable zoals voorgeschreven door de fusieovereenkomst . Terwijl Time Warner zou u liever een modem die door de onderneming te gebruiken , zijn er opties om uw eigen modem te laten werken met de service . Time Warner gebruikt de dienst Roadrunner naar zijn onderliggende kabelnetwerk aansluit . De modem eisen worden uiteengezet door deze dienst . DOCSIS - Compliant

Alle kabelmodems
gebruikt met Time Warner moet DOCSIS - compatibel zijn. wat staat voor Data Over service Interface Specifications . Aangenomen in 1997 , dit is een specificatie industrie ingesteld om het level playing field als het gaat om modems voort . Deze regels de consument in staat zijn om een modem van haar keuze te kopen en ook de bescherming van modem fabrikanten . Zonder deze specificaties , zouden alleen fabrikanten die contracten landde met grote kabel- klanten in staat zijn om producten te maken nu de consument de mogelijkheid van aankoop van buiten de kabel provider .
Intel , Sony , 3Comm
< br

Intel > , Sony , en 3Comm maken allemaal DOCSIS -compatibele modems . Deze modems hebben de neiging jaarlijks worden bijgewerkt met steeds wisselende snelheid toeneemt evenals beveiligingsprotocollen . Terwijl de meeste systemen zijn backwards compatible , dient u contact op met Time Warner om te controleren wat de huidige minima zijn voordat u de modem aan te schaffen. Ongeacht wat Time Warner zegt , je hebt het recht om je eigen product te kopen als Time Warner gaat om een vergoeding aan de modem te huren . In sommige gebieden , heeft Time Warner de vergoeding opgeheven en voorziet een modem gratis . De reden hiervoor is de verbinding via vaste lijn waarborgen . Time Warner zal waarschijnlijk nog kosten een afzonderlijke vergoeding als u kiest voor een draadloze router .
Toshiba Contract

Time Warner bezit momenteel haar contract met Toshiba . De informatie die door het bedrijf zelf modems zijn de Toshiba PCX - 1000 en de PCX 1000U . De voormalige contract Time Warner gehouden was met 3Comm , zodat het bedrijf heeft nog steeds een aantal van deze kabelmodems in - house . Meestal is de 3Comm modem nog in omloop in 2010 is de 3Comm HomeConnect .
NetGear en Linksys

NetGear en Linksys
ook een DOCSIS - compliant modem . NetGear is het gewenste draadloze router van Time Warner en als je huurt via het bedrijf zal waarschijnlijk de router je eindigen met te zijn. NetGear maakt ook kabelmodems dat zal werken met het systeem , hoewel zij zijn niet degenen die door de kabelmaatschappij . Linksys biedt een pakket van een kabel- modem en draadloze router , die u geld kunnen besparen op de lange termijn als je van plan bent om uw computers draadloos te draaien op een Time Warner -systeem .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te 7Z bestanden uitpakken 
·Hoe kan ik van het internet op…
·Hoe maak je een nieuwe Certifi…
·Hoe maak je verbinding een pc …
·Wat is het proces dat plaatsvi…
·Hoe kan ik een map in SSH 
·Hoe kan ik een IP- camera aans…
·Wat zijn de voordelen van Comp…
·Hoe te wijzigen mijn MySpace I…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Kan een draadloze router verbinding te T…
Hoe het opzetten van een Time Capsule ro…
Hoe de tijd corrigeren op een NetGear Wi…
Hoe maak je een router voor WPA en WEP c…
How to Make My Time Warner Internet Draa…
Welke instellingen moeten worden op mijn…
Heeft een Actiontec Router Werken met Ti…
Hoe het opzetten van een Time Capsule op…
  Netwerken Articles
·Verschil tussen een Server & Netwerk Pro…
·Hoe te kopen Punch omlaag Extra 
·Hoe maak je een kabelmodem Draadloze Zor…
·Afgeschermd Vs . Onafgeschermde Cat6 
·De DirectX downloaden Problemen 
·Worden Tracking cookies een bedreiging? 
·Wat zijn de voordelen van computers in h…
·Computer netwerkonderdelen 
·Hoe te Aanmelden voor Ameba 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com