Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Welke instellingen moeten worden op mijn draadloze router aangesloten op een Time Warner Cable Modem ?
Wanneer u zich aanmeldt voor de high - speed Internet-diensten van Time Warner Cable , de service biedt u een gratis internetmodem . Dit modem stuurt de kabel internet signaal voor uw gehele computernetwerk en stelt u in staat om het signaal uit te zenden naar meerdere computers via een router . Als u een draadloze router op uw netwerk , moet je voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat u de juiste beveiligingsinstellingen hebben bij aansluiting op een Time Warner kabelmodem . Over

Een draadloze router fungeert als het access point waar computers , laptops en andere draadloze apparaten aansluiten op uw thuisnetwerk . Deze verbinding kunt u tot netwerkbronnen , zoals uw Time Warner Cable internetverbinding , bestanden en programma's te delen . Als u de verbinding tussen de router en het modem , zal de router automatisch de juiste Internet- configuratie-instellingen te detecteren . Beveiligingsinstellingen worden niet automatisch aangemaakt , echter, en vereisen dat u in uw router in te loggen om te configureren .
Configureren

om uw router te configureren , sluit u een computer of laptop naar uw router via een netwerkkabel . Start uw internetbrowser en typ het IP- adres van uw router in de adresbalk . Het standaard IP-adres zal variëren afhankelijk van het merk van de router die u zelf, maar u kunt deze informatie vinden in de documentatie van uw router . Zodra u navigeren naar IP- adres van de router , zal de router u gevraagd om een ​​beheerderswachtwoord gebruikersnaam of wachtwoord . Nogmaals , routers hebben een standaard administrator gebruiker , die u kunt vinden in de documentatie . Als u de beheerder gegevens zijn gewijzigd , moet u zich aanmelden met de account die u hebt gemaakt .
Security Settings

Elk draadloos apparaat binnen het bereik van de router kan vinden het signaal en verbinding maken met uw netwerk, inclusief apparaten die worden gebruikt door buren en mensen buiten uw huishouden . Vanwege dit , moet u ervoor zorgen dat uw router beveiligingsinstellingen om ongewenste voorkomen dat gebruikers te tikken in uw netwerk . Navigeer naar de draadloze gedeelte van de configuratie van uw router om de veiligheid secties lokaliseren . De router kan u voorzien van een aantal verschillende soorten van beveiliging . Selecteer de " WPA2 " optie als deze beschikbaar is . Zo niet, selecteer " WPA " plaats . Maak een wachtwoord voor de router wanneer gevraagd en sla de instellingen op de draadloze beveiliging op uw internetverbinding.
Reset Router

Als u uw beheerderswachtwoord vergeet , ongeluk verkeerd instellen van uw router of niet kan krijgen van de router naar de modem goed te detecteren, kunt u een complete router reset uit te voeren . Dit zal de router instellingen te veranderen terug naar fabrieksinstellingen en kunt u in het gebruik van de oorspronkelijke beheerderswachtwoord in te loggen . Dit zal ook conflicterende instellingen wissen als de router niet goed werkt met uw Time Warner modem . Zoek de reset-knop op de achterkant of onderkant van de router . Dit is meestal een kleine knop in een gat en zal vereisen dat u het uiteinde van een paperclip of een klein voorwerp om in te voegen. Druk op de reset-knop totdat alle lampjes aan de voorkant van de flitser router en vasthouden . Zodra dit is voltooid , probeer opnieuw in te loggen op de router van Internet- browser de pagina van uw computer .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Toegang tot een router met DD …
·Hoe de draadloze router resett…
·Ik kan geen verbinding met Lin…
·Hoe een RT31P2 Unlock 
·Hoe je DD - WRT gebruiken voor…
·Hoe te Websites blokkeren Met …
·Waarom wordt mijn draadloze ro…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe maak je een Single Draadlo…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe te ontgrendelen een Wireless LAN 
·SSH gebruiken voor Mac OS X 
·Wat is VoIP Lag ? 
·Hoe vindt My Google iPage 
·Hoe je VPN-verbindingen maken in Windows…
·Hoe maak je een draadloze externe antenn…
·Hoe om te bepalen of UDP -verbindingen B…
·Hoe krijg ik toegang Hot Spots Met mijn …
·Hoe het opzetten van het internet voor d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com