Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je verbinding een draadloze router om een Time Warner Cable Modem
Het nadeel van veel DSL-of kabelmodem verbindingen , zoals een Time Warner kabelmodem , is dat slechts een gebruiker verbinding kan maken met het internet in een keer. Echter , als je een draadloze router toe te voegen , kunt u de verhoging van het aantal gebruikers die draadloos of via een bekabelde verbinding kan aansluiten . Voor een draadloze verbinding , moet u zowel de draadloze router en de computers met die verbinding met de naam hetzelfde netwerk (de SSID ) en de draadloze beveiligingssleutel configureren. De procedure voor het aansluiten en configureren van een draadloze router is over het algemeen hetzelfde, ongeacht wat DSL of kabel modem die u gebruikt . Wat je nodig hebt
Time Warner kabelmodem
Coax kabel
ethernetkabel
Draadloze router
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Ethernet- kabel van een van de LAN- poorten op de achterkant van de draadloze router op de computer . kopen van 2

Open een webbrowser en typ het adres van het hulpprogramma router . Het adres lijkt op " 192.168.X.X. " Raadpleeg de handleiding van de router voor het specifieke adres . Als u verplicht om in te loggen , de standaard gebruikersnaam en wachtwoord gewoonlijk zijn " admin " en " password ", respectievelijk . Raadpleeg de handleiding van de router voor specifieke aanmeldingsgegevens.
3

Navigeer naar draadloze instellingen van de router , waarschijnlijk de naam " Wireless " of " Wireless Settings . "
4

Geef de SSID voor het netwerk in de opgegeven box onder de draadloze instellingen . Als u de draadloze beveiliging informatie hier kunt invoeren als goed, selecteer de Wireless soort beveiliging dat u wilt gebruiken , voert u de beveiligingssleutel . Het hulpprogramma router zal u de parameters die u moet volgen voor het maken van een draadloze beveiligingssleutel geven . Als de beveiliging informatie niet onder hetzelfde tabblad , klik op " Beveiliging " onder de draadloze instellingen , dan is de draadloze beveiliging informatie daar te voeren .
5

Sla de instellingen op en sluit het hulpprogramma router . < br >
6

Koppel de Ethernet- kabel los van de computer en de LAN-poort op de router en sluit deze aan op de WAN -poort op de achterkant van de router en op de Internet poort van de Time Warner Cable Modem . Schakel zowel de modem als de router .
7

Open Wireless Utility van uw computer . Dubbelklik op het pictogram van het hulpprogramma in het systeemvak in de rechterbenedenhoek van uw bureaublad . Het pictogram lijkt op een computer met een signaal komt van te maken , maar het zou ook kunnen zien als een reeks van toenemende balken , afhankelijk van uw computer . Raadpleeg de gebruikershandleiding van de computer voor het specifieke pictogram voor draadloze communicatie voor uw computer .
8

Dubbelklik op SSID die u hebt geconfigureerd voor uw draadloze netwerk , voert u de beveiligingssleutel wordt gevraagd. Klik op " Connect " of " OK " om verbinding met het internet draadloos.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Wat is Wireless Fidelity ? 
·Manieren om jezelf te bescherm…
·Hoe kan ik het wachtwoord wijz…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe Computer Draadloze verbind…
·Hoe vindt mijn WEP of WPA 
·Hoe maak je een netwerk met Ma…
·Hoe maak je een Slingbox Reset…
·Hoe maak je inschakelen van ee…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Mijn Motorola 2210 Modem is traag bij Sw…
·Hoe kan ik een SMC Install 
·Linksys Telefoon Modem Problemen oplosse…
·Hoe maak je verbinding Cellphone naar hu…
·Hoe de Time for All Computers & Servers …
·Hoe kom je op Myspace Van School 
·Wat doet Server niet gevonden Mean ? 
·Richtlijnen voor de beveiliging van info…
·Hoe gegevens tussen computers met behulp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com