Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Aanmelden voor Ameba
Ameba is een Japanse website die een gratis blogging platform biedt aan iedereen met een e -mailadres en een verlangen om te schrijven voor hen. Veel Japanse beroemdheden hebben blogs die gehost wordt op de website , dat is voornamelijk in de Japanse taal . Ameba biedt ook andere diensten, zoals Ameba Nu , dat is vergelijkbaar met Twitter , en Ameba Pico , die beschikbaar is in zowel Japans en Engels versies is . Amoebe Pico , bekend als Pigg in Japan , stelt gebruikers in staat om avatars te creëren en interactie met andere mensen door middel van spelletjes en chats in een digitale wereld die ze kan helpen creëren . Het aanmelden voor de oorspronkelijke Ameba kan moeilijk zijn als je niet veel over de Japanse taal te kennen , maar het kan ook een goed hulpmiddel zijn als u op zoek bent om uw kennis van de Japanse breiden . Instructies
1

Klik op het oranje icoontje rechts van de Ameba homepage . Dit brengt u naar een andere pagina die drie dozen zal hebben aan de bovenkant van de pagina die zegt respectievelijk zeggen: " Step 1 " , " Step 2 " en " Stap 3 " . Dit zullen de enige Engels woorden op die pagina . Kopen van 2

Vul uw e-mailadres in het tekstvak dan scroll naar beneden en klik op de knop om de informatie te verstrekken . Je zult met je e-mailadres geschreven in het midden van de pagina om een bevestigingspagina worden gebracht .
3

Controleer je e-mail op het adres dat u aan Ameba verstrekt . Klik op de blauwe URL of kopieer en plak het in uw browser om uw e-mailadres te bevestigen . Dit brengt u naar stap 2 .
4

Voer de gewenste naam voor uw blog in het eerste tekstvak . Dit zal dienen als zowel de naam van de blog en een deel van de URL van de blog .
5

Voer uw wachtwoord in de komende twee vakjes hieronder . Zoals met de meeste websites , u het invoeren van de eerste keer om het wachtwoord en de tweede keer om het wachtwoord te bevestigen vestigen . Het wachtwoord moet zes tot 12 tekens .
6

Voer een bijnaam in het volgende vak . In Japan , komen ze in het algemeen een bijnaam in plaats van hun echte naam , dus je kunt vrij om hetzelfde te doen voelen . De volgende optie vraagt ​​u om uw geslacht te identificeren . Klik op de eerste optie als u een vrouw bent of de tweede als je man bent . Beëindig de pagina door het verstrekken van uw verjaardag met het jaar eerst, dan de maand en tenslotte de dag . Uw geslacht en verjaardag zal niet openbaar worden gedeeld .
7

Klik op het pictogram aan de onderkant van de pagina om door te gaan . De volgende pagina wordt u gevraagd om uw informatie . Zorg ervoor dat alles wat u hebt ingevoerd correct is en u hebt genomen van je wachtwoord . Eindig door het invoeren van de veiligheidscode in het vak en klik op het pictogram op het recht om de vooraf . Klik op het pictogram aan de linkerkant als je terug wilt gaan en uw gegevens wijzigen . Je hebt ook de mogelijkheid om de gebruiksvoorwaarden te lezen , maar ze zijn in het Japans . Indien u wenst te lezen, gebruik van een gratis vertaaldienst online hebben gevonden .
8

Ga akkoord met de servicevoorwaarden en bevestig uw gegevens als juist . Daarbij brengt u naar stap 3 , waarin staat dat u de registratie hebt voltooid . Klik op het groene pictogram op het midden van de pagina om te beginnen met het bewerken van uw blog .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe een computer te verwijdere…
·Hoe te NTP 
·Wat bepaalt de snelheid van 10…
·Hoe te verbinden twee pc's met…
·Hoe kan ik configureren Cisco …
·Hoe maak je verbinding een Xbo…
·Hoe maak je een HughesNet Broa…
·Video Hosting Server 
·Hoe maak je een populaire IRC …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een geaggregeerde SONET Weergave op …
·Network Sharing Overtreding 
·Hoe maak je een Static Map van een Schak…
·Hoe maak je een draadloze router configu…
·Voordelen van Nslookup 
·Hoe de Timing op Sync een IRIG - B 
·Wat betekent Network Spoofing Mean ? 
·Hoe je gegevens veilig op een cd 
·Hoe het opzetten van de FTP op de CentOS…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com