Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Kenmerken van een Proxy Server
Proxy -servers kan worden uitgevoerd op elke machine . De belangrijkste kenmerken van de server zijn niet hardware- gerelateerd , maar liggen in de software die de proxy werkt . Een proxy is een computer die optreedt namens een andere computer . Het is verborgen en zo andere computers interactie met het zou niet in staat zijn om te vertellen dat ze niet te maken hebben met hun beoogde doel . Netwerk Proxy Server

Proxy servers
hebben veel verschillende implementaties en het uitvoeren van een breed scala van taken . Hun belangrijkste doel in de moderne netwerken is om zekerheid te stellen voor netwerken , of key computers . Het netwerk proxyserver staat tussen het netwerk en het Internet en geen directe contact tussen computers op het netwerk computers in de buitenwereld . Dit geeft de netwerkbeheerder de mogelijkheid van het toevoegen van andere diensten aan de proxy , zoals toegangscontrole . Net zoals de proxy-server presenteert aanvragen via het internet ten behoeve van netwerkcomputers , kan deze worden geconfigureerd om de toegang tot bepaalde sites te blokkeren , of te voorkomen dat een deel van de computers op het netwerk geen toegang tot het internet .
reverse proxy server

een reverse proxy server afschermingen die de toegang tot een netwerk of andere server . Inkomende verzoeken worden gedaan om de proxy -server , die vervolgens , verwijst naar informatie beschikbaar op de computers achter een antwoord te geven . Er zijn drie belangrijke doelen voor deze functie . De eerste is dat het voorkomt dat schadelijke software opstappen van het beschermde systeem . Het voorkomt " denial of service "-aanvallen, waarbij automatisch gegenereerde aanvragen overspoelen een server te dwingen om te crashen . De reverse proxy -server voorkomt ook dat een enkel toegangspunt adres waar een cluster van servers een zwaar vereiste rol vervullen . Deze vorm van volmacht heet een load balancer als het verdeelt het werk onder de servers in het cluster , zorg ervoor dat dan geen enkele computer is overbelast .
Caching Proxy

Zowel vooruit als achteruit proxies kan zorgen voor een cacheing service. In plaats van het herhalen van een regelmatig verzoek om gegevens , de proxy slaat de informatie en levert deze uit zijn eigen geheugen de volgende keer dat informatie gevraagd . Het woord " cache " heeft betrekking op de opslag van gegevens in de proxy -server .
Gedemilitariseerde zone

Combinaties van proxy servers
bieden verschillende beveiligingsniveaus voor verschillende netwerksegmenten . Deze configuratie wordt genoemd een " gedemilitariseerde zone" of DMZ . Een netwerk kan computers op kantoor en ook een webserver . In dit voorbeeld zal de netwerkbeheerder een reverse proxy server naar de server te beschermen , maar toestaan ​​inkomende verbindingen . Het kantorennetwerk beschermd zouden worden door een forward proxy -server , het blokkeren van alle inkomende verbindingen en presenteren uitgaande verzoeken van rekening van de computers op het beveiligde netwerk .

Previous: Next:
  Network Security
·Packet Filter Vs . Proxy 
·Ik kan niet Mijn Computer Name…
·Typen verificatiemethoden 
·Hoe om te controleren voor Mic…
·Hoe maak je een Cisco Informat…
·Wat is Aeolon Core Protocol vo…
·Hoe maak je een Zone Alarm op …
·Hoe te beveilig ik mijn D Link…
·Hoe te veranderen van WEP naar…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe je VPN installeren op een Stand-Alon…
·Hoe te vermijden E-mail oplichting om id…
·Hoe maak je een verbinding Rogers modem …
·Hoe maak je een Netgear WGT624 Gebruik 
·Hoe te Forward haven met de SonicWALL 
·Wat is Website beveiligingscertificaat ?…
·Mijn HP S7700n Slimline Wi - Fi werkt ni…
·Hoe kan ik een storing oplossen in een W…
·Hoe te Inbound Internet Traffic balans o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com