Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Niet kan vinden in de Ethernet -controller op een Dell 2350
Door de software en hardware problemen of storingen , soms interne onderdelen , zoals de Ethernet-controller , kan stoppen met functioneren op een Dell Dimension 2350 computer . Wanneer dit gebeurt , kan de computer niet detecteren of gebruik de controller . Dit kan worden veroorzaakt door een aantal zaken , en kan meestal door middel van het oplossen van netwerkproblemen of herinstallatie worden vastgesteld . Als de Ethernet-controller is beschadigd , moet u deze vervangen door een nieuwe kaart . Ethernet Controller

De Ethernet-controller
is hardware binnen de Dell 2350 die het mogelijk maakt de computer kan communiceren met het netwerk router en modem . Het voorziet in een netwerk -aansluiting aan de achterkant van de computer waarop u kunt aansluiten op een netwerk kabel en het verkrijgen van high-speed internet en netwerk delen van mogelijkheden. Als de Dell 2350 de Ethernet-controller niet kan detecteren , dit voorkomt dat de computer geen verbinding met het netwerk en het gebruik van Internet -diensten .
Gehandicapten Ethernet Controller

Door computer configuratie , kan de Ethernet-controller gehandicapt zijn geraakt , die zal voorkomen dat de Dell 2350 van het detecteren van de netwerkverbinding . Klik op het menu 'Start' en navigeer naar het gedeelte netwerk van de "Control Panel . " Als de controller is uitgeschakeld , zal de computer deze lijst in als een netwerkverbinding , maar het pictogram geeft aan dat de controller niet actief is . Klik rechts op de controller en selecteer " Enable" om uw computer om de verbinding te detecteren .
Installeer Ethernet Controller

Als de Dell 2350 niet detecteert de controller bij allen , kunt u het apparaat te verwijderen en laat Windows op te sporen en opnieuw installeren. Klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer ', selecteer ' Eigenschappen ' en navigeer naar de "Device Manager . " Zoek de Ethernet -controller in de lijst met apparaten met de rechtermuisknop op en kies " verwijderen ". Herstart je computer en Windows detecteert en installeert het apparaat .
Ethernet Controller Replacement

in geval van blijvende schade , zoals een elektrische surge , uw Dell kan niet de controllers in de Device Manager of poging tonen tot wanneer Windows opnieuw opgestart opnieuw installeren . Op dit punt , moet u de Ethernet-controller te vervangen door een nieuwe netwerkkaart . U kunt netwerkkaarten kopen online of bij retailers die computeronderdelen verkopen . Aan de nieuwe interne netwerkkaart te installeren , open je computer en plaats de kaart in een sleuf op uw moederbord . Als u niet vertrouwd bent met deze , overweeg dan de aanschaf van een USB- netwerkcontroller die interne installatie niet nodig .

Previous: Next:
  Ethernet
·Verschillen in Cat5E en Cat6 E…
·Hoe naar Mount een DIN- Ethern…
·Hoe maak je een Ethernet -adap…
·Hoe maak je een Ethernet- exte…
·Wat is de Via Rhine II Fast Et…
·Hoe je Ethernet-verbinding sne…
·Hoe te detecteren een Ethernet…
·Wat is een Ethernet- snoer geb…
·Hoe je Ethernet-connectoren mo…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een WEP- code zoeken 
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe kom ik erachter Uw WEP- wachtwoord 
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden van een Mac naar een PC…
·De verschillen tussen een Wireless Gatew…
·Windows XP Zal niet Save My WEP Key 
·Hoe maak je een wachtwoord voor de Links…
·Hoe te verbinden van een PS3 naar een D …
·Hoe je je eigen quiz maken 
·Hoe gegevens snel overbrengen tussen pc'…
·Definitie van Voice -over - Internet Pro…
·Hoe te installeren DHCP- service 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com