Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe maak je een Ethernet -adapter verbinding
High - speed Internet -verbindingen worden steeds toegankelijker , ongeacht waar u woont . Internet service providers ( ISP ) te maken van de installatie en service delivery klantvriendelijk , en alles wat je hoeft te maken over is uw personal computer . Op een minimum , hebt u een Ethernet-adapter , of een netwerkinterfacekaart ( NIC ) , op de PC te kunnen high - speed internet te gebruiken geïnstalleerd . Het installeren van een Ethernet -adapter is snel en gemakkelijk . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Tangen
antistatische polsband
Toon Meer Instructions
verbinding in een desktop

Macht 1 naar beneden en haal de stekker uit koord van het bureaublad . kopen van 2 Desktop tower met het deksel verwijderd .

Verwijder het bureaublad van de buitenste laag op het moederbord bevestigd aan het frame in te tonen . Gebruik een schroevendraaier om het afsluiten van het bevestigen van de kap aan het frame schroeven , maar wees niet te los van de gehele unit , frame en alle . De schroeven zijn meestal aan de achterkant en zijkant van het bureaublad case . Moderne desktops hebben schroeven die kan worden losgeschroefd met de hand. Raadpleeg de desktop van gebruikershandleiding voor gedetailleerde instructies over hoe u het deksel te verwijderen .
3 PCI sloten op een moederbord .

Steek de Ethernet- adapter in een ongebruikte PCI-slot op het moederbord . De Ethernet-adapter heeft meestal een kleine en grote connector , af te stemmen op de PCI-slot . De PCI slot is beige van kleur en het is vaak voor desktops tot ten minste twee naast elkaar te hebben. Een uiteinde van de sleuf dicht bij de rand van het moederbord aan de achterkant van de desktop frame, zodat de Ethernet poort is nadat het deksel weer wordt op de zaak . Raadpleeg de handleiding van de Ethernet -adapter voor gedetailleerde instructies .
4

Leg het deksel weer op het bureaublad . Steek het bureaublad weer in het stopcontact en druk op de knop aan te zetten . Wacht terwijl Windows detecteert dat de Ethernet- adapter is aangesloten .
5

Plaats de installatie -cd in het bureaublad en volg de instructies op het scherm om de drivers te installeren . Bewaak het scherm totdat het proces is voltooid .
6

Sluit de Ethernet-kabel van de router of modem aan op de adapter en wacht tot deze automatisch het internet en een verbinding .
< Br >
Sluit een laptop
7 een PC- card slot is meestal aan de zijkant van de laptop aan de voorkant .

Steek de Ethernet- adapter in de pc-kaartsleuf . De sleuf is gewoonlijk aan de kant van de laptop en het dun en breed. De sleuf is gewoonlijk bedekt met een deur die naar binnen zwaait met scharnieren wanneer de kaart wordt geplaatst of de deur te openen met de hand getrokken voordat de kaart kan worden ingebracht . Raadpleeg de laptop handleiding voor details over de pc- kaartsleuf .

Wacht 8 voor het Windows-besturingssysteem aan de adapter detecteren . U zult pop - up waarschuwingen op het scherm als deze plaatsvindt . Plaats de cd als Windows vraagt ​​u om het, maar de driver-software kan automatisch installeren zonder de noodzaak van extra software .
9

Sluit de Ethernet-kabel van de router of modem aan op de adapter en wacht het aan automatisch het internet en een verbinding .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe kan ik een Dell Internal P…
·Hoe maak je een Two Wire 2701 …
·Hoe maak je een Ethernet Switc…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Ether…
·Wat is de Via Rhine II Fast Et…
·Hoe kan ik een verbinding Ethe…
·Hoe de Ethernet -kaart wijzige…
·Hoe maak je een Ethernet Adapt…
·Hoe Vergelijk Ethernet & USB 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te downloaden Webjal 
·Hoe te wijzigen een Canon MX850 Van USB …
·Donatie Gereedschap voor webpagina's 
·Hoe Network twee computers Kaart 
·Hoe te wijzigen een Belkin DNS 
·Hoe te herstellen van een Linksys Gebrui…
·Hoe het opzetten van een Apple basisstat…
·Hoe kan ik zien wat NIC Card I Have ? 
·Welke invloed heeft Network Congestion h…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com