Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
De verschillen tussen een Wireless Gateway & DSL Modem
Er is meer dan een manier om een internetverbinding te ontvangen en die opties zijn gebaseerd op de voorkeuren van de computer eigenaar . Deze kunnen variëren tussen de gewenste snelheid van Internet , installatie-eisen , en hoe het signaal reizen. Een draadloze gateway is een verbinding die het mogelijk maakt een computer om toegang tot internet binnen een gevestigd netwerk bereik te krijgen . De digital subscriber line ( DSL ) -modem maakt gebruik van kabel -verbinding toegang tot internet te krijgen . Hoewel de draadloze gateway en de DSL-modem biedt internetconnectiviteit , ze bevatten verschillende operationele methoden . Connections internet

De draadloze gateway brengt een verbinding zonder de hulp van kabels of ethernet snoeren . Het is optioneel voor de personal computer met een router , dat is een apparaat of software programma waarmee de computer met een draadloos signaal door het netwerk omgeving te herkennen bevatten . De DSL-modem vereist echter een universele seriële bus ( USB ) of ethernet kabel aansluiting om internetconnectiviteit te stellen . In tegenstelling tot inbelverbindingen , DSL-modem -verbindingen zijn externe en laten ook internettoegang terwijl praten over een land - line telefoon .
Router Connections

Een router is een optionele apparaat dat meer dan een internetverbinding tot stand brengt . Het neemt het ene signaal van de internet service provider ( ISP ) wordt ontvangen en splitst het. Als een draadloze gateway , deze splitsing signalen in de router kunnen meer dan een computer draadloze toegang tot het internet ontvangen, zolang de netwerkbeheerder kan de draadloze verbinding te delen . De router werkt anders voor de DSL-modem . Het maakt het mogelijk meer dan een Ethernet-verbinding vanaf meerdere computers . Dit vereist meerdere ethernet kabels direct worden aangesloten op de router . DSL modem routers kunnen echter niet worden gebruikt voor de USB kabel ter aansluiting . Dit type aansluiting is alleen bedoeld voor slechts een computer . Een voordeel van het gebruik van een router voor de DSL-modem is dat deze sneller is dan een inbelverbinding .
Installatieprocedures

De procedures voor de installatie een draadloze gateway afhankelijk van het type computer en ISP . Sommige materialen vaak betrokken in het installatieproces zijn Cat5 en coaxkabels alleen voor de draadloze installatie. Deze kabels zijn alleen de functionaliteit van de draadloze hulpmiddelen en hoeven niet te worden aangesloten op de computer . Een draadloos toegangspunt ( WAP ) is een voorbeeld van een draadloze gateway -apparaat dat is geïnstalleerd om te helpen de personal computer te zoeken draadloze verbinding signalen, die in de computer wordt opgeslagen . De installatie van de DSL-modem is meer basic . De modem wordt aangesloten op de computer met een Ethernet- of USB- kabel . Dit maakt een snelle verbinding te komen , ongeacht wat voor soort ISP de gebruiker heeft .

Previous: Next:
  modems
·How to Set Up een Wireless Mod…
·Hoe maak je een modem Kies 
·Hoe maak je een DSL -modem wij…
·Interne modem Vs . Externe Mod…
·Hoe te verbinden twee pc's met…
·Dial - Up Modem Problemen 
·Hoe te Connect 2 pc's op een W…
·Kan ik gebruik een Cat3 op een…
·Hoe maak je een interne Toshib…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe u uw huis Laptop draadloze Zorg 
·Wat zijn Remote Access Technologies ? 
·Hoe Vergelijk Goederen prijzen Online 
·Technology Audit Checklist 
·Hoe maak je een netwerk sneller lopen 
·Hoe maak je een modem aansluit op een PS…
·Hoe maak je 301 omleidingen op IIS 6 
·Wat zijn de Port Staten in een RWZI Impl…
·Hoe u het IP- adres te vinden voor een N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com